Dc Регулатор Брзина Мотор Контролер, DC 1.8-12v Мотор Брзина Гувернер, 2а Нисконапонски Електричен Мотор Брзина Контролор PWM Мотор Брзина, Контроли

Dc Регулатор Брзина Мотор Контролер, DC 1.8-12v Мотор Брзина Гувернер, 2а Нисконапонски Електричен Мотор Брзина Контролор PWM

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Стабилни перформанси, висока ефикасност и низок шум Апликација : Алатката За Регулирање На Брзината на Моторот PWM главно се користи за контрола на брзината на моторот и одржување на стабилното работење на моторот. Спецификации : Алатката За Регулирање На Брзината НА Моторот PWM е изработена од висококвалитетни електронски компоненти, работната струја е под 2 A, а другите услови за употреба се релативно широки. ВИСОКА СТАБИЛНОСТ : модулот за контрола на брзината НА МОТОРОТ DC е изработен од висококвалитетни електронски компоненти, кој има висока стабилност и може да одржува висока стабилност во сурови средини. Модулот ЗА контрола на брзината НА МОТОРОТ DC е изработен од висококвалитетни електронски компоненти, кој има висока стабилност и може да одржува висока стабилност во сурови средини. Стабилни перформанси, висока ефикасност и низок шум. Апликација : Алатката За Регулирање На Брзината на Моторот PWM главно се користи за контрола на брзината на моторот и одржување на стабилното работење на моторот. Спецификации : Алатката За Регулирање На Брзината НА Моторот PWM е изработена од висококвалитетни електронски компоненти, работната струја е под 2 A, а другите услови за употреба се релативно широки. ВИСОКА СТАБИЛНОСТ : модулот за контрола на брзината НА МОТОРОТ DC е изработен од висококвалитетни електронски компоненти, кој има висока стабилност и може да одржува висока стабилност во сурови средини. Модулот ЗА контрола на брзината НА МОТОРОТ DC е изработен од висококвалитетни електронски компоненти, кој има висока стабилност и може да одржува висока стабилност во сурови средини.

Основните својства

Item Type:
Motor Speed Controller
Operation Current:
Under 2A
Size:
Approx. 32mm * 32 * 14mm / 1.3 * 1.3 * 0.6in
Weight:
Approx. 13.4g / 0.47oz
Package list:
1 * Motor Speed Controller :
Notes:
1. DC motor governor connected to dc power supply, not directly connected to household 220V AC.:
2. This is motor speed controller with maximum current 2A, continuous current greater than 0.5A, 775 motor, the motor of the children's car is not movable.:
3. It is not recommended to supply more than 12V, such as 12V -acid battery, which may cause governor damage.:
4. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Додатоци на производот