Симпатични налепници за аниме за цртани филмови за шишиња со вода, симпатични налепници Каваии за лаптоп скејтборд компјутер, винил водоотпорен налепници за шише ?

Симпатични налепници за аниме за цртани филмови за шишиња со вода, симпатични налепници Каваии за лаптоп скејтборд компјутер, винил

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

【Симпатични налепници Естетски】 Секоја пакет има 50 различни стилови на слатки налепници за аниме на цртани филмови Каваи за девојчиња, погодни за повеќето украси што ги сакате, без дупликати Секоја налепница е со големина од 2,2 до 3,5 инчи. 【Налепници за винил】 Сите налепници пакувања направени со високо квалитетен винил, со заштита од сонце и водоотпорна функција. Лесно за отстранување и не остава остаток зад себе. Бојата едвај згаснува, само треба да ја користите вашата имагинација и да создадете дела со нашите налепници на големо!. 【Совршен подарок】 Моделот е тематски со јапонски цртан филм, многу симпатична и живописна. Наменето за тинејџери, возрасни, девојчиња. Симпатибилен избор за подароци за пријатели, деца и себе. 【Aesthetic Stickers】Perfect to embellish laptop stickers, computer stickers, phone stickers, trackpad stickers, keyboard stickers, backpack stickers, skateboard stickers, luggage stickers, scrapbook stickers, scrapbooking stickers, mirror stickers, notebook stickers, teacher stickers, journal stickers, car Налепници, налепници за браник, налепници за велосипеди, налепници за спални соби, налепници за патувања, налепници за мотоцикли, налепници за сноуборд. Gantive Gantive Gantive】 Задоволството на клиентите е наша најголема мотивација, ве молиме слободно контактирајте не доколку имате проблеми во врска со овој пакет за налепница. 【Симпатични налепници Естетски】 Секоја пакет има 50 различни стилови на слатки налепници за аниме на цртани филмови Каваи за девојчиња, погодни за повеќето украси што ги сакате, без дупликати. Секоја налепница е со големина од 2,2 до 3,5 инчи. 【Налепници за винил】 Сите налепници пакувања направени со високо квалитетен винил, со заштита од сонце и водоотпорна функција. Лесно за отстранување и не остава остаток зад себе. Бојата едвај згаснува, само треба да ја користите вашата имагинација и да создадете дела со нашите налепници на големо!. 【Совршен подарок】 Моделот е тематски со јапонски цртан филм, многу симпатична и живописна. Наменето за тинејџери, возрасни, девојчиња. Симпатибилен избор за подароци за пријатели, деца и себе. 【Aesthetic Stickers】Perfect to embellish laptop stickers, computer stickers, phone stickers, trackpad stickers, keyboard stickers, backpack stickers, skateboard stickers, luggage stickers, scrapbook stickers, scrapbooking stickers, mirror stickers, notebook stickers, teacher stickers, journal stickers, car Налепници, налепници за браник, налепници за велосипеди, налепници за спални соби, налепници за патувања, налепници за мотоцикли, налепници за сноуборд.

Основните својства

Додатоци на производот