Heystop Случај За ПРЕКИНУВАЧ OLED, Мека Tpu Случај ЗА Oled Модел JoyCon И Тврд Компјутер Случај Заштитник За ПРЕКИНУВАЧ OLED Конзола И Додатоци Со Калено Стакло Заштитник На Екра?

Heystop Случај За ПРЕКИНУВАЧ OLED, Мека Tpu Случај ЗА Oled Модел JoyCon И Тврд Компјутер Случај Заштитник За ПРЕКИНУВАЧ OLED Конзола

Това е достапна
DEN 191.20
Количина на стоки:

[Сеопфатна Заштита] - овој ПРЕКИНУВАЧ oled Конзола И Додатоци случај целосна заштита за главната конзола, костец и екран, за совршено заштита на вашиот уред од секојдневни капки, шокови, испакнатини, гребнатини, прашина и отпечатоци од прсти [Лесен За Инсталирање И Едноставен Дизајн] - Совршена беспрекорна инсталација, лесна за вклучување и исклучување. Сите исечоци се лесен пристап до сите порти и копчиња. [Висок квалитет] - случај НА Прекинувач Oled Модел изработен од увезен материјал TPU, безбеден и еколошки, без пожолтување, отпорен на абење, анти-отпечаток од прст. За заштита на конзолата назад и страна, гледајте агол, рачка бие и анти-шок браник. [Ултра Тенок и лесен] - Лесен за држење со рака. Тенок, лесен и добро чувство на допир. Нелизгачки, издржлив и стилски, обезбедувајќи удобен стисок кој постојано се одржува и игра. [Што Добивате] - 1 x капак, 1 x Заштитник На Екранот Од Калено Стакло, 6 x Капачиња За Стапчиња за Палец.

Основните својства

Додатоци на производот