LED ламба за маса во кревет E27 Античка сирена табела за ламба едноставна ткаенина за лабав за читање затемнување на светлосна уметност декорација на ковано железо, м?

LED ламба за маса во кревет E27 Античка сирена табела за ламба едноставна ткаенина за лабав за читање затемнување на светлосна уметност декорација

Това е достапна
DEN 616.00
Количина на стоки:

Материјал : висококвалитетна лабачка ткаенина, силна текстура, висока светлина за пренесување, изолирана прашина и лесна за чистење; Ковано железо ламба за ламби/база, стар и стабилен, е најдобриот избор за вашето семејство Големина : Вкупната висина е 48 см/18,89 '', абажур е 18 см/7.08 '', а основата е 13 см/5. Напон : 90-240 V. Извор на светлина : E27 (со исклучок на светилки), може да се инсталира со LED ламби за заштеда на енергија, ламби за блескаво, итн. Ја омекнува светлината и подобро ги штити очите. 【Лесно за склопување】 Табелата за ламбата треба да се собере, но е лесно и може да се направи за 10 минути. Добредојдовте во продавницата за професионално осветлување на GWNFT за купување. Ние ќе користиме иновативни ламби, професионална технологија и топла услуга за да им дадеме на сите клиенти пријатно искуство за купување, да изберат омилена ламба за да однесат дома за да го украсуваат вашиот живот! Тежина на артикалот : 2,5 кг.89''lampshade 18cm/7.11''Colour : White Type : Едноставна табела Lamppower : 40 WVOLTAGE : 90-240 VMaterial : легура + крпа : едноставна и модернабазична тип : e27package : 1* Табела за лампир-сервис : Благодарност : Благодарност Вие за купување во нашата продавница.

Основните својства

Додатоци на производот