Читател на мерач на емф, дигитален електромагнетски детектор на зрачење на полето рачен дигитален детектор на ЕМФ со голем екран и 4 режими Пауза за тест на аларм, з?

Читател на мерач на емф, дигитален електромагнетски детектор на зрачење на полето рачен дигитален детектор на ЕМФ со голем екран

Това е достапна
DEN 487.04
Количина на стоки:

Голем екран : Екранот на екранот на детекторот за електромагнетно зрачење е голем, што го прави читањето на податоците поудобно, а задното осветлување може да се вклучи или исклучи Голем екран : Екранот на екранот на детекторот за електромагнетно зрачење е голем, што го прави читањето на податоците поудобно, а задното осветлување може да се вклучи или исклучи. Лесен за употреба : Детекторот за зрачење на животната средина усвојува клучно работење, исто како и далечинскиот управувач. Овој тестер има 4 режими, што е режим на неми и аларм, режим на тестирање и пауза. Школка со висок квалитет : Школка на тестерот за зрачење е изработена од високо квалитетен ABS материјал, со добра отпорност на топлина, одлична отпорност на ладно, висока јачина и добра цврстина. Мултифункционално : Електромагнетното детектор на зрачење може да ги задоволи потребите на откривање на семејниот живот, откривање на трафостаници, откривање на мобилна сигнална кула и така натаму. Високи перформанси : Тестерот за магнетно поле има предности на висока чувствителност, широк опсег, издржливост и преносливост. Дневната употреба помага да се избегнат опасностите од зрачење. Голем екран : Екранот на екранот на детекторот за електромагнетно зрачење е голем, што го прави читањето на податоците поудобно, а задното осветлување може да се вклучи или исклучи. Голем екран : Екранот на екранот на детекторот за електромагнетно зрачење е голем, што го прави читањето на податоците поудобно, а задното осветлување може да се вклучи или исклучи. Лесен за употреба : Детекторот за зрачење на животната средина усвојува клучно работење, исто како и далечинскиот управувач. Овој тестер има 4 режими, што е режим на неми и аларм, режим на тестирање и пауза. Школка со висок квалитет : Школка на тестерот за зрачење е изработена од високо квалитетен ABS материјал, со добра отпорност на топлина, одлична отпорност на ладно, висока јачина и добра цврстина.

Основните својства

Item Type:
Electromagnetic radiation detector
Material:
ABS
Weight:
Approx. 125g/4.4oz
Test Scope:
Power Density:
0-99.999μw/c㎡
Electric Field Strength:
0-999.99v/m
Magnetic Field Strength:
0-99.999μT
Test Accuracy:
Power Density:
0.001μw/c㎡
Electric Field Strength:
0.01v/m
Magnetic Field Strength:
0.001μT
Frequency Range:
Power Density:
50mHz-5GHz
Electric Field Strength:
20Hz-100MHz
Magnetic Field Strength:
20Hz-1MHz
Battery:
3xAA batteries(Excluded)
Purpose:
Radiation detection of mobile phones, computers, televisions, refrigerators, high voltage lines, etc.
Package List:
1 x Electromagnetic Radiation Detector:
1 x Instructions:

Додатоци на производот