1 лента за поправка на ролни RV Awning Најлон тарп вода докажана лента самостојно поправка лента за лепило за лепење на ленти за запечатување на брод за запечатување ле?

1 лента за поправка на ролни RV Awning Најлон тарп вода докажана лента самостојно поправка лента за лепило за лепење на ленти за запечатување

Това е достапна
DEN 192.48
Количина на стоки:

Лента за поправка на стаклена градина : Не : Нема фиоки или растворувачи за чистење по употреба Подредување на лента : Лесен за употреба : Систем за поправка на покривот со еден чекор за употреба на речиси сите покриви и додатоци за покриви без потребни дополнителни производи. Лента за поправка : Одлични анти-старечки својства, ладно, топлина, висок притисок и така. Лента за поправка на истекување : Материјал : Овие ленти за заптивната смеса за цевки се изработени од квалитетен гумен материјал, флексибилен и истегнат во текстура, не е лесно да се раскинат или, времето и да се користат, се спротивставуваат ,, влага, влажни вибрации и механички, погодни за цевка за вода или Поправка на црево за воздух. Лента за поправка на цевки : усвојува прецизно производство на карактеристиките на штали и голема сигурност. Лента за поправка на стаклена градина : Не : Нема фиоки или растворувачи за чистење по употреба. Подредување на лента : Лесен за употреба : Систем за поправка на покривот со еден чекор за употреба на речиси сите покриви и додатоци за покриви без потребни дополнителни производи. Лента за поправка : Одлични анти-старечки својства, ладно, топлина, висок притисок и така. Лента за поправка на истекување : Материјал : Овие ленти за заптивната смеса за цевки се изработени од квалитетен гумен материјал, флексибилен и истегнат во текстура, не е лесно да се раскинат или, времето и да се користат, се спротивставуваат ,, влага, влажни вибрации и механички, погодни за цевка за вода или Поправка на црево за воздух. Лента за поправка на цевки : усвојува прецизно производство на карактеристиките на штали и голема сигурност.

Основните својства

Додатоци на производот