Станицата за Миење Очи Во облик на спранс Чаша Го Исполнува Стандардот ОША, Со Налепница За Знак За Итни Случаи, 17fl оз*2, € Не Содржи Раствор Q,Единици За Миење Очи, Ши?

Станицата за Миење Очи Во облик на спранс Чаша Го Исполнува Стандардот ОША, Со Налепница За Знак За Итни Случаи, 17fl оз*2, € Не

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Станица за миење очи за итни случаи : Нашата пренослива станица за миење очи се користи во апликација за индустриска услуга Ги исполнува барањата НА ОША за итно миење на очите. 17фл оз*2,не содржи решение. Лесен за употреба : устата на шишето е во форма на чаша, а шишето може да се исчисти со притискање на очите. Отпадната течност ќе се испушти долж цевката за пренасочување. Приложениот капак за прашина може да спречи загадување на прашина. Детали за производот : Вклучува налепница за лого за миење очи за итни случаи што ви овозможува брзо да ги идентификувате станиците за миење очи и целосно чистење на очите. Вградените леќи ви овозможуваат лесно да ги набљудувате условите на очите. Робустен и безбеден : производот е изработен од висококвалитетни материјали, без штетни материи. Во исто време, ние ви обезбедуваме едногодишна бесплатна гарантна услуга, која може да се замени бесплатно поради дефекти на производот за време на гарантниот период. Услуга по продажбата : ние обезбедуваме едногодишна гарантна услуга за нашите производи. Ако имате какви било прашања по купувањето, можете да не контактирате преку , и ние ќе одговориме и ќе ги решиме во рок од 24 часа.

Основните својства

Додатоци на производот