Потсетете се на сериите за потписи Cardstock Combo налепници, 4,25 од 12-инчи, тенис

Потсетете се на сериите за потписи Cardstock Combo налепници, 4,25 од 12-инчи, тенис

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Серија за потпишување серија на налепница за комбо-ток Совршено за сите ваши хартиени занаети! Овој пакет содржи еден лист 13-1/2x4-1/4 инчи со шеснаесет налепници. Серија за потпишување серија на налепница за комбо-ток. Совршено за сите ваши хартиени занаети! Овој пакет содржи еден лист 13-1/2x4-1/4 инчи со шеснаесет налепници. Серија за потпишување серија на налепница за комбо-ток. Совршено за сите ваши хартиени занаети! Овој пакет содржи еден лист 13-1/2x4-1/4 инчи со шеснаесет налепници. Доаѓа во најразлични дизајни. Секој се продава одделно. Направено во САД.

Основните својства

Додатоци на производот