Zerodeko 1PC 304 палто Не е повеќенаменска просторија Организирање на домови за перење, држач за перење алишта, облечена во wallидна челик, сребрена полица за сребро, корист?

Zerodeko 1PC 304 палто Не е повеќенаменска просторија Организирање на домови за перење, држач за перење алишта, облечена во wallидна челик,

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Држач за закачалка за крпа : Направете ги вашите закачалки и клипови организирани и уредни Чувајте ги вашите предмети лесни за наоѓање. Решетка за сушење на закачалка : Изработено од не'рѓосувачки челик, Rustproof и издржлив за долготрајна употреба. Држач на клип за облека : Едноставна форма, но практична, повеќе не ја гледаат дома во хаос. Стенд за закачалка за клип : Едноставна форма, но практична, не гледам дома во а. Држач за закачалки за палто : Дизајн на виси wallидови, многу практичен. Држач за закачалка за крпа : Направете ги вашите закачалки и клипови организирани и уредни. Чувајте ги вашите предмети лесни за наоѓање. Решетка за сушење на закачалка : Изработено од не'рѓосувачки челик, Rustproof и издржлив за долготрајна употреба. Држач на клип за облека : Едноставна форма, но практична, повеќе не ја гледаат дома во хаос. Стенд за закачалка за клип : Едноставна форма, но практична, не гледам дома во а. Држач за закачалки за палто : Дизајн на виси wallидови, многу практичен. Карактеристики на држачот на пакетите 1 X Карактеристики на држачот - Дизајн на висина, многу практична закачалка за облека. - Големина : приближно. Држач за закачалки од 20 x 12 x 4,5 см. - Изработено од не'рѓосувачки челик, Rustproof и издржлив за долготрајно користење на клип -закачалка.

Основните својства

Додатоци на производот