Врати навивачи за жени, USB преносен Lanyard мал вентилатор што виси врат рачен мини лисја без лисја, мал вентилатор, преносни навивачи, мали обожаватели на фанови обожа?

Врати навивачи за жени, USB преносен Lanyard мал вентилатор што виси врат рачен мини лисја без лисја, мал вентилатор, преносни навивачи,

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

✿ 【Лесно прилагодете ги потребите за ладење】 Нашиот повеќекратен функционален вентилатор е дизајниран со мулти -запчаници може лесно да се прилагоди - ниско / високо Така, можете да го прилагодите вашиот проток на воздух и потребите за ладење лесно во летото лето. ✿ 【【USB напојување со напојување】 Испарувачкиот ладилник доаѓа со USB кабел кој е компатибилен со компјутер, електрична банка, wallидни полначи и кое било друго напојување со електрична енергија со USB. Само вклучете го во напојувањето за целиот ден или ноќна работа. Совршено за вашата спална соба, канцеларија, дневна соба и кујна. Преносни навивачи за патување. ✿ 【Ултра тивко ладење вентилатор】 Ултра тиква моторна операција колку што е ДБ и мазнење на осцилацијата, обезбедувајќи мирно опкружување во секоја просторија. Ви дава кул и непречена околина за спиење. Поврзете се на компјутер и користете го USB интерфејсот на лаптопот Поврзете го USB адаптерот може да се користи на AC моќност. Ротирачки навивачи. ✿ 【Заштеда на простор】 Тенок дизајн за заштеда на простор, зазема помалку простор од вентилаторите и е идеално за употреба во места за живеење каде што подот е ограничен. Лесно може да работи во тесен агол. Идеални обожаватели за употреба во спални соби, канцелариски кабини или соби за домови. Може да се инсталира во тесен простор со супериорно искористување на просторот. Вентилатори на пиедестал. ✿ 【Сосема безбеден за семејството】 Дизајн на навивачи е многу побезбеден за семејства со деца или миленичиња, тесна ограда за да ги задржи прстите на децата, кучињата и мачките не можат да ги вметнат шепите или носот. Пондерираната база му овозможува на нашиот вентилатор на подот да се стабилизира. Кога децата или домашните миленици ненамерно влегуваат во него, специјалниот дизајн го спречува да се мавта или да паѓа лесно. Fansубители на спалната соба. USB преносен Lanyard Мал вентилатор што виси на вратот на вратот, мини лисја, мали фанфери : 100% сосема ново и високо квалитетно 3 режим за брзина на режимот, можете да ја прилагодите брзината на вентилаторот со притискање на копчето за напојување.

Основните својства

Battery capacity:
900 mAh .
Material:
ABS + Silica gel
Charging interface:
Tape-C USB
Charging time:
about 1.1 hours
Use time (of 1/2/3gear):
4H/2.1H/1.2H
Battery type:
polymer battery
Noise:
below 36dB
Working voltage:
5V
Power:
2.8W
Product size:
66mmx68mmx96.5mm
Package Contents:
1X Fan:
Notes:
Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:

Додатоци на производот