ZipBolt Super UT 14.110 News Post Прицврстувач-Брза и лесна инсталација без клучеви на скалила новостепени објавувања, совршени за станбена и комерцијална употреба, нова градба ?

ZipBolt Super UT 14.110 News Post Прицврстувач-Брза и лесна инсталација без клучеви на скалила новостепени објавувања, совршени за станбена

Това е достапна
DEN 2.67
Количина на стоки:

Брзо и безбедно ги прицврстува новите објавувања на скалила или украсуваат со скриена врска Системот за погон на менувачот на Zip Bolt овозможува завртката да се постави во кој било вид дрвен пост. Лесно затегнете или олабавете се со хексадецимален бит во безжична вежба, шрафцигер или клуч/клуч на Ален. Достапно и за употреба на отворено (видете : Zip Bolt 17. Лесно прицврстете ги newel posts - Совршено за скалила новостепени натписи, Super UT 14.110 Newel Post Прицврстувачот е лесен за инсталирање на решението што брзо ќе го обезбеди вашиот newel post. Овој производ од професионално ниво е совршен за нова градба, како и за проекти за реновирање. Брза инсталација-инсталација без клуч и патентиран погон на менувачот брзо и безбедно ги прицврстува новите објавувања на скалите. Инсталирањето на Newel Posts не е повеќе здодевен процес на одземање време. Белешка : Возачите на удар не треба да се користат при затегнување на куќиштето на менувачот. Издржлива конструкција-Направена од челик, цинк и легура за максимална издржливост, овој комплет за сидро на тешкиот пост-постери обезбедува цврста и стабилна врска без фрустрација на традиционалните методи. Иновативен дизајн-иновативен и патентиран дизајн-погон на опрема овозможува брза и лесна инсталација без клуч на нови објавувања и дозволува конекторот да се позиционира длабоко во кој било вид на објавување. Комплетите за инсталација на хардвер за хардвер на Zipbolt на Zipbolt ги надминуваат сите други во однос на функционалноста. Комплетен пакет - вклучува сè што ви треба за да прикачите ново објавување на скалила. Содржи 1 прицврстувач на ново -пост со приклучоци од дрво и малку. Користете ги упатствата на пакувањето за да се водите низ процесот на инсталација. Лесно прицврстете ги newel posts - Совршено за скалила новостепени натписи, Super UT 14.110 Newel Post Прицврстувачот е лесен за инсталирање на решението што брзо ќе го обезбеди вашиот newel post.

Основните својства

Додатоци на производот