Јуеком Боја Спреј Пиштоли Во Собата, Алуминиумска Легура Прилагодливи Притисок Воздух Подвлакно Спреј Пиштоли Со Продолжување Црево, Боја Пиштоли Додатоци За Авт?

Јуеком Боја Спреј Пиштоли Во Собата, Алуминиумска Легура Прилагодливи Притисок Воздух Подвлакно Спреј Пиштоли Со Продолжување Црево, Боја

Това е достапна
DEN 345.44
Количина на стоки:

Рентабилно : Изработено од алуминиумска легура, овие пиштоли за подлога се со мала тежина и отпорност на корозија, имаат долг век на траење, лесни за вашето работење Различни премази, вклучувајќи буквари може да се испрскаат. Флексибилен Партнер : Овие пиштоли за прскање може да се користат за нанесување премази со различни вискозитети и разни текстури. Овие пиштоли се специјално идеални за аплицирање За херкулинер и сите други еднокомпонентни премази за прскање на камиони. Одлични Перформанси : треба да ги соберете пиштолите за прскање и да ги ставите во употреба, прска многу рамномерно и ефикасно. Ветување дека бојата нема да истекува, нема да капе, да ја задржи вашата чиста работна средина и подобро од остатокот од пазарот. Главна Примена : пиштоли за прскање подвлакно За заштита од автомобилска ' рѓа кога се користат на екстензии на млазницата со двојна прачка, штитници за чипови, облоги за кревети за камиони и други предмети. Широка Пристапност : Овие пиштоли за прскање се погодни за 90% од лепилата на шасијата на пазарот, можете да ги однесете дома со доверба. Спецификација : Тип На Ставка : Материјал За Пиштол За Прскање Подвлакно За Воздух : Список На Алуминиумски Легури : 1 х Спреј Пиштол1 х Мерач На Притисок 1 x Приклучок За Довод 1 x Алуминиумска Цевка1 x Продолжување Hose Note : внатрешниот дијаметар Е 40 MM, ве молиме купете внимателно ако внатрешниот дијаметар на шишето е различен.

Основните својства

Item Type:
Air Undercoating Spray Gun
Material:
Aluminum Alloy
Package List:
1 x Spray Gun1 x Pressure Gauge1 x Intake Connector1 x Aluminum Tube1 x Extension Hose
Note:
The inner diameter is 40MM, please buy carefully if the inner diameter of the bottle is different.

Додатоци на производот