FGHH повеќенаменска двострана лента Силна двострана тепих килим за лаптива леплива леплива лента за канцеларија DIY занает 0530

FGHH повеќенаменска двострана лента Силна двострана тепих килим за лаптива леплива леплива лента за канцеларија DIY занает 0530

Това е достапна
DEN 353.60
Количина на стоки:

★ Направено е од памучна хартија со високи топи обложена со лепило за топло топење од двете страни, со висок вискозитет и висока стабилност ★ ПВЦ електрични изолациони ленти. Електрична изолација лента е одобрена со одлични својства на истегнување, адхезија и сообразност. ★ Лентата може да се исече на парчиња до вашата посакувана големина и форма. Лесно да се лепите и да се отстрани без да оставите остатоци од лепак. ★ Ние сериозно ја сфаќаме секоја лента, врвна технологија и нашите верувања. ★ Лесно е да се користи и може да се искине со рака. Се користи за сврзување и лепење на канцелариски и домашни лесни предмети, избегнување на дамки од вода, прашина и други супстанции кои влијаат на лепење. ★ Направено е од памучна хартија со високи топи обложена со лепило за топло топење од двете страни, со висок вискозитет и висока стабилност. ★ ПВЦ електрични изолациони ленти. Електрична изолација лента е одобрена со одлични својства на истегнување, адхезија и сообразност. ★ Лентата може да се исече на парчиња до вашата посакувана големина и форма. Лесно да се лепите и да се отстрани без да оставите остатоци од лепак. ★ Ние сериозно ја сфаќаме секоја лента, врвна технологија и нашите верувања. ★ Лесно е да се користи и може да се искине со рака.

Основните својства

Product Name:
Tape
Product Category:
Double-sided tape
Product color:
white
Product size:
2cm wide, 3m long
Product features:
high adhesion, double-sided fit, easy to tear
★Product specifications:
10 volumes:
★NOTE:
Since we use international logistics, it usually takes 15-25 days to deliver. If you have not received it within 30 days, please contact us in time.:
If you have any questions or problems about this product, please feel free to contact us and we will deal with it as soon as possible. :

Додатоци на производот