Лепичка за лепило за протези на протеза, дополнителна силна моќност на држење, 1,5 мл.

Лепичка за лепило за протези на протеза, дополнителна силна моќност на држење, 1,5 мл.

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

Чувајте ги лентите подалеку од рабовите Темелно избришете го преостанатото лепило. Од производителите на чистач за чистење на протези. Лепило за протези на протеза Ефергрип носи печат на прифаќање на Американското стоматолошко здружение. Чувајте ги лентите подалеку од рабовите. Темелно избришете го преостанатото лепило. Од производителите на чистач за чистење на протези. Лепило за протези на протеза Ефергрип носи печат на прифаќање на Американското стоматолошко здружение. Чувајте ги лентите подалеку од рабовите темелно избришете ги сите преостанати лепила од производителите на лепило за чистење на протези на протези, носат заптивка за прифаќање на американската стоматолошка асоцијација.

Основните својства

Додатоци на производот