Скица на ранг -планот за планот Тим ​​Холтц го вознемирува оксиди со мастило подлога

Скица на ранг -планот за планот Тим ​​Холтц го вознемирува оксиди со мастило подлога

Това е достапна
DEN 140.16
Количина на стоки:

Подлога за оксиди на Тим Холц Ранџер-Дистрес Фузија со реактивна и пигментна мастило што создава оксидиран ефект кога се испрска со вода. Користете со марки матрици и директно на површини. Овој пакет содржи една подлога за мастило 3x3 инчи. Подлога за оксиди на Тим Холц Ранџер-Дистрес. Фузија со реактивна и пигментна мастило што создава оксидиран ефект кога се испрска со вода. Користете со марки матрици и директно на површини. Овој пакет содржи една подлога за мастило 3x3 инчи. Вода реактивна и пигментна фузија со мастило што создава оксидиран ефект кога се испрска со вода. Користете со марки, матрици и насочени кон површини. Достапно во најразлични бои, секоја се продава одделно. Овој пакет содржи една подлога за мастило со мастило од Tim Holtz Distress, 3x3 инчи. Е во согласност со ASTM D 4236. Направено во САД.

Основните својства

Додатоци на производот