Липластинг Трага Камера Гледач СД Картичка Читач за iPhone iPad mac &засилувач; Андроид, 4 во 1 Sd/Микро SD/TF Мемориска Картичка Читач Адаптер За Да Ја Видите Лов Игра Камера Ф?

Липластинг Трага Камера Гледач СД Картичка Читач за iPhone iPad mac &засилувач; Андроид, 4 во 1 Sd/Микро SD/TF Мемориска Картичка Читач Адаптер

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Притисни нагоре или надолу дизајнот ви овозможува да се префрлате ПОМЕЃУ USB И Микро USB интерфејс Лесен за користење и носење, можете да ги гледате датотеките насекаде и во секое време. Поддржани се четири видови интерфејси; Речиси сите ваши уреди се поддржани; ПОДДРЖАНИ СЕ IOS, WINDOWS OS, Linux, Mac OS и Android. Лесно се поврзува со вашиот i Phone, i Pad, i Pod, Android и USB уреди. Поврзете го и користете го директно, а потоа само продолжете со следење на скокачките известувања. За ANDROID IOS, WINDOWS OS, Linux, Mac OS и Android се поддржани. ◀ Поддржани Различни Типови На Картички ▶ sd мемориска картичка и Микро SD картичка (TF картичка) се поддржани Од liplasting sd картичка читач. Работи со различни марки на камера за патеки, Како Што Се Липластинг, Кампарк, Виктура, Апман, Тогард, Стелткам, Мултри, Бушнел, Дистианерт , Браунинг итн. ◀ Брза Брзина На Читање Со напредниот вграден микропроцесор, откако ќе ја вметнете вашата картичка, прегледувачот на картички ќе ги чита вашите датотеки со голема брзина, што овозможува брзо гледање и споделување на вашите видеа и слики.За Андроид Уред : можете да Го Поврзете и да го користите директно, нема потреба Од Било Која Апликација. За i OS Уред : ве Молиме преземете ја бесплатната АПЛИКАЦИЈА "i-Flash Device" за прва употреба. ◀ Совршен За Камера За Игри Со Патеки Perfect Совршен За ловците да гледаат слики/видеа на локацијата! Едноставно вметнете ја картичката, можете лесно да ги гледате, бришете или споделувате видеата или сликите фатени од вашата камера за игри.

Основните својства

Додатоци на производот