Разум гроздобер стил дрвена перика капа капаче држач за држач за решетки стои перики капаче за приказ на држач за чување на капа за складирање на капа за капачиња з?

Разум гроздобер стил дрвена перика капа капаче држач за држач за решетки стои перики капаче за приказ на држач за чување на

Това е достапна
DEN 1558.40
Количина на стоки:

Квалитетен материјал од стиропор, издржлив за долга употреба на IME, лесна за чистење Femaleенско лице, погодно за приказ на салони, продавница за накит, продавница за капа, продавница за перики, домашна декорација или модел на сликање. Одлично е да се прикажат перики, капи, шал, накит, шал, предмети за слушалки и изложба. Главата на манекен може да се користи на рамна површина за да вежбате техники за масажа, да останете стабилни за удобна употреба. Лесен и изненадувачки силен што може да му даде на вашиот бизнис професионален изглед. Квалитетен материјал од стиропор, издржлив за долга употреба на IME, лесна за чистење. Femaleенско лице, погодно за приказ на салони, продавница за накит, продавница за капа, продавница за перики, домашна декорација или модел на сликање. Одлично е да се прикажат перики, капи, шал, накит, шал, предмети за слушалки и изложба. Главата на манекен може да се користи на рамна површина за да вежбате техники за масажа, да останете стабилни за удобна употреба. Лесен и изненадувачки силен што може да му даде на вашиот бизнис професионален изглед. Капчињата и периките на Razzumf Reestanding Chats и перики со дизајн на гроздобер стил. Не може да се појави широка база и цврста структура на дрво за да се обесат сите видови на капаче.

Основните својства

Material:
Wood
Size:
Approx.
Bottom Diameter:
14.5cm/5.7 inch
Head diameter:
12cm/4.7 inch
LHeight:
40cm/15.7 inch
MHeight:
32cm/12.6 inch
SHeight:
25cm/9.8 inch
Package Includes:
1 Piece Hat Display Stand:
Note:
-Please allow 1-3CM differs due to manual measurement.:
-Due to the different display and different light, the picture may not reflect the actual color of the item. Thanks for your understanding. :

Додатоци на производот