Висечки Вакуумски Чанти За Заштеда На Простор 6 Пакувања, Торби За Складирање На Организаторот На Плакарот, Јасни Кеси За Вакуумска Заптивка За Облека, Костуми, Фус?

Висечки Вакуумски Чанти За Заштеда На Простор 6 Пакувања, Торби За Складирање На Организаторот На Плакарот, Јасни Кеси За Вакуумска Заптивка

Това е достапна
DEN 2.00
Количина на стоки:

ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-6 Чанти (Средни 43"х27") Идеални За складирање костуми или јакни, без разлика дали Се Средни или долги ИЗДРЖЛИВ ДВОЕН ПАТЕНТ-ЗАПТИВКА и ЕДНОНАСОЧЕН ВЕНТИЛ за ВШМУКУВАЊЕ - Обезбедува херметички заптивка и ги одржува кесите компресирани долго време. ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СКЛАДИРАНИ ПРЕДМЕТИ - овие вакуумски кеси за складирање се водонепропустливи, херметички и ќе ја заштитат вашата облека од влага, инсекти, прашина и ќе ја одржуваат без мирис долго време. Работи со било која правосмукалка. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА-6 Чанти (Средни 43"х27") Идеални За складирање костуми или јакни, без разлика дали Се Средни или долги. ИЗДРЖЛИВ ДВОЕН ПАТЕНТ-ЗАПТИВКА и ЕДНОНАСОЧЕН ВЕНТИЛ за ВШМУКУВАЊЕ - Обезбедува херметички заптивка и ги одржува кесите компресирани долго време. ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ СКЛАДИРАНИ ПРЕДМЕТИ - овие вакуумски кеси за складирање се водонепропустливи, херметички и ќе ја заштитат вашата облека од влага, инсекти, прашина и ќе ја одржуваат без мирис долго време. Работи со било која правосмукалка. Целосните висечки чанти за заштеда на простор се идеални за чување торба, гломазна или облека надвор од сезоната во вашиот плакар. Максимизирајте го вашиот простор и направете го вашиот дом во совршен ред.

Основните својства

Додатоци на производот