Алипис 2 парчиња Дополнителен Отпад Xcm L Градинарски Санитарни Круг За Отпадоци За Заштита Замена На Корпата За Отпадоци Може Да Покрие Канта За Ѓубре Отворено Реци?

Алипис 2 парчиња Дополнителен Отпад Xcm L Градинарски Санитарни Круг За Отпадоци За Заштита Замена На Корпата За Отпадоци Може

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

ЗАШТИТНИК ЗА КОРПА за ОТПАДОЦИможе да се совпадне со поголемиот дел од корпата за отпадоци на пазарот КОМЕРЦИЈАЛНА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ COVER капакот на корпата за отпадоци може едноставно да се инсталира, заштедува време и без напор. ДОДАТОК ЗА КАНТА за ЃУБРЕпогоден е за места со големи корпи за отпадоци како што се болници, јавни места, паркови и канцеларии. КАПАКОТ НА КОНТЕЈНЕРОТ за ОТПАДкапакот на корпата за отпадоци може едноставно да се инсталира, заштедува време и без напор. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ капа материјал, што не е лесно да се деформира или. ЗАШТИТНИК ЗА КОРПА за ОТПАДОЦИможе да се совпадне со поголемиот дел од корпата за отпадоци на пазарот. КОМЕРЦИЈАЛНА КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ COVER капакот на корпата за отпадоци може едноставно да се инсталира, заштедува време и без напор. ДОДАТОК ЗА КАНТА за ЃУБРЕпогоден е за места со големи корпи за отпадоци како што се болници, јавни места, паркови и канцеларии. КАПАКОТ НА КОНТЕЈНЕРОТ за ОТПАДкапакот на корпата за отпадоци може едноставно да се инсталира, заштедува време и без напор. КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ капа материјал, што не е лесно да се деформира или. Пакет Листа 1 х Карактеристики На Капакот На Корпата За Отпадоци-Усвојување пластичен материјал, кој е лесен и . - Тоа лесно може да се инсталира на вашиот контејнер за ѓубре, така што ќе можете да го инсталирате без напори.

Основните својства

Додатоци на производот