2 парчиња 16 Дупки За Дупчалки За Нокти Држачи За Прикажување Стојат Кутија За Складирање На Главата За Мелење Нокти Безбедна И Еколошка, Силна и Издржлива.

2 парчиња 16 Дупки За Дупчалки За Нокти Држачи За Прикажување Стојат Кутија За Складирање На Главата За Мелење Нокти Безбедна

Това е достапна
DEN 449.44
Количина на стоки:

●Држач За Вежба За Уметност За Нокти Е Изработен Од Висококвалитетен Материјал За Стомачни Мускули, Безбеден И Еколошки, Цврст И Издржлив ●Абразивна Кутија За Складирање На Главата Обезбедува 2 Држачи, Лесни За Поставување И Вадење На Вежбите За Нокти Што Ви Се Потребни. ●Држач За Вежба За Уметност За Нокти Е Погоден За Домашна Лична Употреба И Професионални Салони За Нокти, Тоа Е Голема Помош За Уметничко Дело За Нокти. ●Кутија За Складирање На Вежби За Уметност За Нокти, Главно Се Користи За Складирање И Прикажување На Глави За Лакови, Практични. ●Држач За Глава За Полирање На Ноктите ● Дизајн Со 16 Дупки, Разумен Распоред, Прилагодлива Должина За Да Ги Задоволи Вашите Различни Потреби. Име на производот : Држач За Нокти Материјал : Недостапни бои : црна, бела количина : 2 употреби : ставете глава за лак, брус, вежба и други алатки, должината може да се прилагоди применлива за : дома, салон за нокти итн.список за пакување : 2 х Држач За Нокти.

Основните својства

Додатоци на производот