Тренд Суштински Острење Сет: 8 Инчен Дијамант Клупа Камен, Заострени Датотека, Кожа Лента, Лапање Течност, Огледало Паста, Чистење блок &засилувач; Случај За Складир?

Тренд Суштински Острење Сет: 8 Инчен Дијамант Клупа Камен, Заострени Датотека, Кожа Лента, Лапање Течност, Огледало Паста, Чистење

Това е достапна
DEN 1424.00
Количина на стоки:

СУШТИНСКИ КОМПЛЕТ ЗА ОСТРЕЊЕ : Чувајте ги вашите алатки остри со овој комплет за острење што вклучува двостран камен на клупата, заострена датотека, плус основни додатоци за одржување на вашата опрема 3 х 8" КАМЕН ЗА ОСТРЕЊЕ ДИЈАМАНТИ : Се Одликува Со груба Страна Од 300 Ронки за острење и Дополнителна фина страна Од 1000 Ронки за усовршување на професионално остри рабови на вашите ножеви и алатки. 3 " ФИНО ЗАОСТРЕНА ДАТОТЕКА : Единствена заострена датотека што е употреблива во сите видови апликации, дури и на најтешките површини. 3-инчен Фин 400 Ронки (40 микрони) половина тркалезна/рамна датотека со удобно држење. РАЗНОВИДЕН ДИЗАЈН : Повеќе опции за острење и усовршување на ножеви, мали делови за рутер, длета, сечила на рамнина, алатки за резба, сечила за пила, градинари, ножици и сите општи алатки. КОМПЛЕТ ЗА ОСТРЕЊЕ, УСОВРШУВАЊЕ И ПОЛИРАЊЕ : Доаѓа во комплет Со Камен Од Дијамантска Клупа, Заострена Датотека, Кожна Лента, Течност за Преклопување, Огледална Паста, Блок за Чистење и Куќиште за Складирање. СУШТИНСКИ КОМПЛЕТ ЗА ОСТРЕЊЕ : Чувајте ги вашите алатки остри со овој комплет за острење што вклучува двостран камен на клупата, заострена датотека, плус основни додатоци за одржување на вашиот комплет. 3 х 8" КАМЕН ЗА ОСТРЕЊЕ ДИЈАМАНТИ : Се Одликува Со груба Страна Од 300 Ронки за острење и Дополнителна фина страна Од 1000 Ронки за усовршување на професионално остри рабови на вашите ножеви и алатки.

Основните својства

Додатоци на производот