Закани за облека за облека за облека Chmhy 6 компјутери, закачалка за облека за преклопување на облека за преклопна облека и заштедете простор за семејно и за употреба

Закани за облека за облека за облека Chmhy 6 компјутери, закачалка за облека за преклопување на облека за преклопна облека и заштедете простор

Това е достапна
DEN 152.00
Количина на стоки:

Тоа е од материјалот Xuqcah и Foimojsk Sealtment и Thurder Lover Тоа е од материјалот Xuqcah и Foimojsk Sealtment и Thurder Lover. Спецификација : Боја : розова, зелена, сива. Материјал : Издржлива тврда пластика. Максимална тежина на лежиштето : 6кг. Големина на преклопување (l*w*t) : околу 14 x 8 x 1,5 cm /5.5 x 3,1 x 0,6 инчи. Објавете ја големината (l*w*t) : околу 44 x 17 x 1,5 cm /17.3 x 6,7 x 0,6 инчи. Пакет, вклучувајќи : 6 преносни преклопни преклопни пластични облеки за палто за палто (3 бои*2) Функција : Дизајнот што не се лизга може да ја држи облеката стабилно и да ја задржи облеката на место, победи да се спушти и да се истегне. The clothes hanger is rigidly fixed by screw at the turning point, easy to expand, good for hanging your clothes, coats, pants, etc. Lightweight and portable design, suitable for outdoor business trips, luggage, schools, camping, travelling, family, итн. Можете лесно да го спакувате во вашиот мал џеб кога целосно ќе се склопи. Willе го зачува вашиот багаж и простор за куќи многу.

Основните својства

Color:
pink, green, grey.
Material:
durable hard plastic.
Maximum bearing weight:
6kg.
Fold size (L*W*T):
about 14 x 8 x 1.5 cm /5.5 x 3.1 x 0.6 inch.
Unfold size (L*W*T):
about 44 x 17 x 1.5 cm /17.3 x 6.7 x 0.6 inch.
 :
Package Including:
6 Portable Travel Folding Plastic Clothes Coat Hangers Racks (3 Colors*2):
  :
Function:
The non-slip design can hold clothes steadily and keep your clothes in place, won?t be fall down and stretch out.:
The clothes hanger is rigidly fixed by screw at the turning point, easy to expand, good for hanging your clothes, coats, pants, etc.:
Lightweight and portable design, suitable for outdoor business trips, luggage, schools, camping, travelling, family, etc.:
You can pack it in your small pocket easily when fully be folded. It will save your luggage and house space a lot. :

Додатоци на производот