Стедлер-Триплус Финелинер 334 Картонска Кутија за 10 Фломастери 0,3 мм Избрани Бои-Среќно Издание-334 Ц10 Ха

Стедлер-Триплус Финелинер 334 Картонска Кутија за 10 Фломастери 0,3 мм Избрани Бои-Среќно Издание-334 Ц10 Ха

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

Суперфин Врв Метал 0,3 мм Ergономско триаголно тело за пишување и замор без напор. СУВО БЕЗБЕДНО МАСТИЛО : филцот може да остане отворен со денови без сушење (исо 554 тест) (освен мастила во неонска боја). Мастилото на база на вода може да се измие од повеќето текстили. Тело и вентилирано капаче (ИСО 11540) со полипропиленски клип за подолг живот. Суперфин Врв Метал 0,3 мм. Ergономско триаголно тело за пишување и замор без напор. СУВО БЕЗБЕДНО МАСТИЛО : филцот може да остане отворен со денови без сушење (исо 554 тест) (освен мастила во неонска боја). Мастилото на база на вода може да се измие од повеќето текстили. Тело и вентилирано капаче (ИСО 11540) со полипропиленски клип за подолг живот. Блистер картонска штипка од 5 филц Ergономско триаголно тело за пишување без напор И ЗАМОР СУВО БЕЗБЕДНО мастило : филцот може да остане отворен неколку дена без сушење (исо 554 тест) Вентилирано тело и капа (ИСО 11540 и БС7272-1/2) со полипропиленски клип за подолг живот.

Основните својства

Додатоци на производот