Binkegg Play [ode to Joy] Tin легура во облик на срцев ветер музички кутија со музичко движење „Санкио“

Binkegg Play [ode to Joy] Tin легура во облик на срцев ветер музички кутија со музичко движење „Санкио“

Това е достапна
DEN 639.84
Количина на стоки:

Калај легура форма на срцето Sankyo Wind Up Music Box со црн сунѓер ентериер Со 18 белешки Златно музичко движење Санкио, второ познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Willе работи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Willе се испорача со прекрасна црвена кутија за подароци, што го олеснува да се биде подарок. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Калај легура форма на срцето Sankyo Wind Up Music Box со црн сунѓер ентериер. Со 18 белешки Златно музичко движење Санкио, второ познат бренд во светот. Секоја музичка кутија игра само една мелодија. Играјте околу 15 до 20 секунди од делот на мелодијата. Willе работи околу 2 до 3 минути по наборот на 4 рунди низ клучот. Willе се испорача со прекрасна црвена кутија за подароци, што го олеснува да се биде подарок. Посетете ја мојата продавница за повеќе мелодии и музички кутии. Тоа е музичка кутија со облик на срце со 18 нота музичко движење, музичкото движење го прави Санкио од Јапонија со позлатена боја, втор познат снабдувач на музичко движење во светот. Секоја музичка кутија ќе свири само една мелодија, и ќе игра околу 15 до 20 секунди од делот од мелодијата.

Основните својства

Додатоци на производот