Хемотон 6 парчиња завртки за завртки за прицврстување на виткање од не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челични завртки метални тоалети, тоалети, тоалета тоалета то?

Хемотон 6 парчиња завртки за завртки за прицврстување на виткање од не'рѓосувачки челик, не'рѓосувачки челични завртки метални тоалети, тоалети,

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Замена на завртките за шарки на тоалетот- Овие завртки за тоалетни седишта се изработени од не'рѓосувачки челик, силен и издржлив, не е лесен за оштетување Прицврстувач за тоалети за тоалети- Произведено е со професионална технологија за да се обезбеди производ на производот и може да работи некое време. Заменски дел за замена на завитките на тоалетите- тие се лесни за склопување за неколку минути. Мазна површина, одлична цврстина, не е лесна за кршење. Завртки за тоалет- Со оваа завртка за капакот на тоалетот, не мора да се грижите за нестабилноста на седиштето на тоалетот. Завртки за капаци на тоалетот- добро се вклопуваат за повеќето тоалети. Комплетот за завртки за тоалети ќе ви го подобри животот, така што не треба да се грижите за неправилна големина. Список на пакети Карактеристики на завртки за седишта за тоалети - Материјал : Не'рѓосувачки челик + гумен шраф за покривање на тоалетот. - Боја : завртки за покривање на црно тоалетно седиште.06inch завртка за земја. - Направено со врвен нерѓосувачки челик и гумен материјал, издржлив и практичен за употреба на завртката за шарки за тоалети. - Лесно за инсталирање и употреба, добри фитинзи за замена на капакот на тоалетот за завртката за замена на седиштето за домашни тоалети.

Основните својства

Додатоци на производот