Електрични стапала отстранувач на калус, USB полнење со 2 брзини тивки преносни мелници за стапало за стапало Алатки за педикир Алатки Електричен калус за отстранув?

Електрични стапала отстранувач на калус, USB полнење со 2 брзини тивки преносни мелници за стапало за стапало Алатки за педикир

Това е достапна
DEN 511.52
Количина на стоки:

Моќен, безбеден и брз : два вида ролери имаат различни степени на грубост што се применуваат за различни мртви кожи и калуси Може да се користи по бања. Оместените калуси се полесно да се справат и побезбедни и не предизвикуваат повреда како и другите рачни уреди. Алуминиумски материјал : Електричен отстранувач на калус на стапалото усвојува глава за мелење на легури, која може брзо да ги отстрани калусите и да има подолг животен век. Компактна електрична мелница за стапало идеално за мажи и жени кои сакаат безбедно и професионално да ја отстранат мртвата кожа дома. Тивка и моќна : Електричен отстранувач на калус на стапало со тивок дизајн, беспрекорен мотор, силна моќност и сервисен живот од 10 години. Електричната мелница за стапало е лесна за употреба, само притиснете го копчето за напојување нагоре и надолу за да се префрлите помеѓу различните режими на брзина. Широко применливо : Нашиот електричен мерка за отстранување на стапалото на калус ја отстранува мртвата кожа и калуси, донесувајќи ви исклучителни потпетици и убави нозе, заштедувајќи го времето и трошокот за излегување до бањата со нозе, комплетот за отстранување на електричен калус е ексклузивен земетник на стапалото за вас и вашето семејство и пријатели. Повеќенаменски : USB -датотеката за полнач на нозе може лесно да се справи со мртвата кожа на нозете или да се сува, испукани потпетици за помека кожа на нозете. Ова е најдобриот подарок за некој што го сакате, добро се грижите за нејзината/неговата кожа. Моќен, безбеден и брз : два вида ролери имаат различни степени на грубост што се применуваат за различни мртви кожи и калуси. Може да се користи по бања. Оместените калуси се полесно да се справат и побезбедни и не предизвикуваат повреда како и другите рачни уреди. Алуминиумски материјал : Електричен отстранувач на калус на стапалото усвојува глава за мелење на легури, која може брзо да ги отстрани калусите и да има подолг животен век. Компактна електрична мелница за стапало идеално за мажи и жени кои сакаат безбедно и професионално да ја отстранат мртвата кожа дома. Тивка и моќна : Електричен отстранувач на калус на стапало со тивок дизајн, беспрекорен мотор, силна моќност и сервисен живот од 10 години. Електричната мелница за стапало е лесна за употреба, само притиснете го копчето за напојување нагоре и надолу за да се префрлите помеѓу различните режими на брзина. Широко применливо : Нашиот електричен мерка за отстранување на стапалото на калус ја отстранува мртвата кожа и калуси, донесувајќи ви исклучителни потпетици и убави нозе, заштедувајќи го времето и трошокот за излегување до бањата со нозе, комплетот за отстранување на електричен калус е ексклузивен земетник на стапалото за вас и вашето семејство и пријатели. Повеќенаменски : USB -датотеката за полнач на нозе може лесно да се справи со мртвата кожа на нозете или да се сува, испукани потпетици за помека кожа на нозете.

Основните својства

Item Type:
Electric Feet Callus Remover
Material:
ABS, Alloy
Built in Battery:
Li Ion Battery 2200mAh
High Grade Speed:
About 5500rpm
Package List:
1 x Electric Feet Callus Remover2 x Grinding Head:
1 x USB Cable:

Додатоци на производот