ЈУСДИ Тренингот Пондериран Елек Прилагодлив Тренинг За Вежбање Со Тегови Фитнес Спорт Пондерирана Опрема За Вежбање Елек, Елек За Телесна Тежина За Мажи, Жени Со Т?

ЈУСДИ Тренингот Пондериран Елек Прилагодлив Тренинг За Вежбање Со Тегови Фитнес Спорт Пондерирана Опрема За Вежбање Елек, Елек За Телесна Тежина

Това е достапна
DEN 540.00
Количина на стоки:

Полн Со Железен Песок : Овој Елек Е Полн Со-Железен Песок, Совршен За Тренинг За Сила, Тренинг На Мускули, Качување По Скали , Кревање Тегови, Одење, Трчање Итн, За Да Помогнете Во Подобрување На Состојбата На Срцето И Физичката Сила, Обезбедете Повеќе Карактеристики, Брзина И Агилност. Интегриран Џеб : Благодарение На Вградените Џебови На Предната и Задната Страна на Елекот, Можете Да Чувате Предмети како Што се Клучеви, Слушалки Или Мобилни Телефони во Вашиот Џеб. Така, Можете Да Уживате Во Музиката Додека Вежбате Без Воопшто Да Пропуштите Телефонски Повици Или Предмети. Прилагодливи Ремени За Тока И Рефлектирачки Ремени : Интегрираните Прилагодливи Ремени За Тока Се Многу Разноврсни. Еластичните Рабови На Овој Елек За Тежина Обезбедуваат Одлична Флексибилност За Вежбање И Можат Да Се Прилагодат На Корисници Со Различни Големини. Рефлектирачките Ленти На Страните На Елекот За Тежина Го Обезбедуваат Вашиот Дури И Ноќе. Ако Не Разбирате Нешто За Време на Процесот на Инсталација, Можете Да Се Консултирате Со Нашиот Пост - Персонал Во Секое време, И Тие Ќе Се Потрудат Да Го Решат Вашиот Проблем, Ви Благодарам многу. Дизајн : Овој Премиум Елек Е Изработен Од Врвен Неопрен, Кој Го Одржува Супер Тврд, Дише, Мек И Еластичен Дури И Во Екстремни Услови, Што Го Прави Идеален За Сите Спортски Ентузијасти. Полн Со Железен Песок : Овој Елек Е Полн Со-Железен Песок, Совршен За Тренинг За Сила, Тренинг На Мускули, Качување По Скали , Кревање Тегови, Одење, Трчање Итн., За Да Помогнете Во Подобрување На Состојбата На Срцето И Физичката Сила, Обезбедете Повеќе Карактеристики, Брзина И Агилност. Интегриран Џеб : Благодарение На Вградените Џебови На Предната и Задната Страна на Елекот, Можете Да Чувате Предмети како Што се Клучеви, Слушалки Или Мобилни Телефони во Вашиот Џеб. Така, Можете Да Уживате Во Музиката Додека Вежбате Без Воопшто Да Пропуштите Телефонски Повици Или Предмети.

Основните својства

Додатоци на производот