Хемотон Метални Стапчиња За Јадење 5 Пара-Стапчиња За Јадење Поставете Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Нелизгачки Стапчиња За Јадење Стапчиња За Готвење ?

Хемотон Метални Стапчиња За Јадење 5 Пара-Стапчиња За Јадење Поставете Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Нелизгачки Стапчиња

Това е достапна
DEN 317.76
Количина на стоки:

Стапчињата за јадење се погодни за домови, ресторани, хотели и други прилики Изработени од врвни материјали, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век. Заоблени агли и мазни рабови, не е лесно да ја изгребате кожата. Со нежен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас. Исклучителната изработка и врвните материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Стапчињата за јадење се погодни за домови, ресторани, хотели и други прилики. Изработени од врвни материјали, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век. Заоблени агли и мазни рабови, не е лесно да ја изгребате кожата. Со нежен дизајн, елегантен и дарежлив, убав декор за маса за вас. Исклучителната изработка и врвните материјали обезбедуваат долг работен век и совршени детали. Опис Изработен од врвни материјали за издржлив и практичен за употреба. Овие стапчиња за јадење против лизгање со нежен дизајн се убави и елегантни. Убави садови за секојдневна употреба за вечера, цврсти и издржливи, удобни за држење, лесни за перење. Карактеристики-Боја : Црна, - Материјал : Нерѓосувачки челик, - Големина : Околу 23. 39 инчи, - Изработени од врвни материјали, овие стапчиња за јадење не се лесни или деформирани и имаат долг работен век.

Основните својства

Додатоци на производот