Завеса за заварување, 6 стапки. В, 6 стапки, Портокал

Завеса за заварување, 6 стапки. В, 6 стапки, Портокал

Това е достапна
DEN 531.20
Количина на стоки:

Цена За : Секој Материјал : Карактеристики На Фиберглас Обложени Со Силикон : Отпорен На Растворувачи, Отпорен На Вода, нема Да Произведува Токсични Гасови кога Е Изложен на Интензивна Топлина Или Пламен Ставка : Заварување Завеса Ширина : 6 стапки Висина : 6 стапки.021 " Издржи Температура. : 1200 Степени Ф Боја : Заштита Од Портокалово Заварување Под-Категорија : Завеси Поставување На Громета : 12" Центри На Четири Страни. Со Grommet / Без Grommet : Со Grommet Материјал Тежина : 20 мл. Стандарди : АНСИ ФМ 4950 Земја На Потекло( предмет на промена) : Канада. Цена За : Секој Материјал : Карактеристики На Фиберглас Обложени Со Силикон : Отпорен На Растворувачи, Отпорен На Вода, нема Да Произведува Токсични Гасови кога Е Изложен на Интензивна Топлина Или Пламен Ставка : Заварување Завеса Ширина : 6 стапки. Висина : 6 стапки.021 " Издржи Температура. : 1200 Степени Ф Боја : Заштита Од Портокалово Заварување Под-Категорија : Завеси Поставување На Громета : 12" Центри На Четири Страни. Со Grommet / Без Grommet : Со Grommet Материјал Тежина : 20 мл. Стандарди : АНСИ ФМ 4950 Земја На Потекло( предмет на промена) : Канада. Заварување Завеса, Ширина 6 стапки. Висина 6 стапки., Портокалова Боја, Фиберглас Обложен Со Силикон, Дебелина 0,021 Инчи.

Основните својства

Додатоци на производот