Контејнер За Храна Кујна Транспарентен Запечатен Резервоар За Складирање Запечатена Кутија За Складирање Крцкави Зрна Складиште За Храна Кујнски Лименки За Дома?

Контејнер За Храна Кујна Транспарентен Запечатен Резервоар За Складирање Запечатена Кутија За Складирање Крцкави Зрна Складиште За Храна Кујнски

Това е достапна
DEN 462.40
Количина на стоки:

Организациските канти се совршени за чување брашно, шеќер, овес, ореви, закуски, тестенини, кафе и чај итн, повеќе нема хаос. Висок квалитет : изработен е од висококвалитетни материјали за да се осигура дека храната е безбедна и свежа, а садот за складирање е доволно издржлив за долгорочна употреба. Чувајте ги вашите табли организирани : Овие контејнери лесно можат да се вклопат во вашите кабинети и да заштедат многу простор во оставата, чајната кујна и ормарите за подобра организација на кујната. Мултифункционална употреба : Секој сад за складирање храна од житни култури може подобро да обезбеди свежина и здравје на суровините во садот за складирање храна и се користи за складирање тестенини, ориз, тестенини, кучиња, мачки, храна за домашни миленици и организатор на кујна. Еднократно : контејнерите за складирање Жито можат да заштедат простор за складирање, контејнерите за складирање храна може лесно да се стават во кабинети, фрижидери и други места каде што сакате да ги поставите, а резервоарите за складирање исто така лесно се чистат. Заземете помалку простор и лесно ќе се вклопите во вашиот шкаф или замрзнувач што ви овозможува уредно да ја организирате храната и ослободува простор во оставата, чајната кујна.

Основните својства

Додатоци на производот