Медицинска кутија, кутија за прва помош со преносна рачка, семејна комплет за итни случаи, послужавник за одвојување, складирање од 2 слоеви, итен медицински трансп?

Медицинска кутија, кутија за прва помош со преносна рачка, семејна комплет за итни случаи, послужавник за одвојување, складирање

Това е достапна
DEN 2.33
Количина на стоки:

Двоен слој за складирање : Кутијата за лекови има двослоен дизајн, два слоја нагоре и надолу имаат голем капацитет Може да складира разни видови на лекови со класификација, што е погодно за употреба и може да најде лекови побрзо во прва помош. Отстранлив оддел : Кутијата за лекови има отстранлив простор. Големото дно може да се користи за ставање шишиња со лекови, конзерви за лекови и други лекови со голем волумен. Горниот слој има независна партиција за уредно складирање на разни мали лекови, вклучувајќи вреќи со лекови, таблети, памучни брисеви, итн. Кутијата за лекови има добро запечатување и затегнатост, а лекот не е лесен за паѓање. Различни опции : Кутијата за преносни лекови има три големини : мали, средни и големи. Кутијата за домашна медицина има две димензии, мали и големи. Бојата е црвена. Широко применливо : Кутијата за лекови може да помогне во изолирање на прашина и да спречи лекови да се влажни. Кутијата за лекови има силна применливост и може да има повеќето лекови. Двоен слој за складирање : Кутијата за лекови има двослоен дизајн, два слоја нагоре и надолу имаат голем капацитет. Може да складира разни видови на лекови со класификација, што е погодно за употреба и може да најде лекови побрзо во прва помош. Отстранлив оддел : Кутијата за лекови има отстранлив простор. Големото дно може да се користи за ставање шишиња со лекови, конзерви за лекови и други лекови со голем волумен. Горниот слој има независна партиција за уредно складирање на разни мали лекови, вклучувајќи вреќи со лекови, таблети, памучни брисеви, итн. Кутијата за лекови има добро запечатување и затегнатост, а лекот не е лесен за паѓање. Различни опции : Кутијата за преносни лекови има три големини : мали, средни и големи.

Основните својства

Product name:
medicine box
Material:
PP
Color:
Red Model
Type1:
Portable medicine box, size
Type2:
Portable medicine box, size
Type3:
Portable medicine box, size
Type4:
Home medicine box, size
Type5:
Home medicine box, size
Package includes:
1 x medicine box :

Додатоци на производот