UpperFu 2pcs 50cm/1.5 ft IDE 4 Pin Молекс LP4 Кабел За Продолжување На Моќноста Машки До Женски Приклучок Продолжен Адаптер КАБЕЛ LP4 4 pin Молекс Конектор За Напојување

UpperFu 2pcs 50cm/1.5 ft IDE 4 Pin Молекс LP4 Кабел За Продолжување На Моќноста Машки До Женски Приклучок Продолжен Адаптер КАБЕЛ

Това е достапна
DEN 111.84
Количина на стоки:

Продолжениот Кабел LP4 MOLEX има два 4-пински молекс конектори за напојување, еден маж и една жена и нуди 19,68-инчи во должина на кабелот, овозможувајќи ви да ги проширите приклучоците ЗА напојување LP4 и ви овозможува да ги поставите вашите уреди (т хард диск, двд-ром диск, додаток во картичка, итн.) колку што е потребно во рамките на системот случај. Проширете ги вашите врски ЗА напојување LP4 до 19,68 инчи. Обезбедува флексибилност во поставувањето на УРЕДОТ LP4 и кабелот при градење или надградба на системи. 22ВГ Жица, Бакарна Жица, Изградена само од материјали со врвен квалитет и дизајнирана за оптимални перформанси и сигурност. Продолжениот Кабел LP4 MOLEX има два 4-пински молекс конектори за напојување, еден маж и една жена и нуди 19,68-инчи во должина на кабелот, овозможувајќи ви да ги проширите приклучоците ЗА напојување LP4 и ви овозможува да ги поставите вашите уреди (т. хард диск, двд-ром диск, додаток во картичка, итн.) колку што е потребно во рамките на системот случај. Проширете ги вашите врски ЗА напојување LP4 до 19,68 инчи. Обезбедува флексибилност во поставувањето на УРЕДОТ LP4 и кабелот при градење или надградба на системи. 22ВГ Жица, Бакарна Жица, Изградена само од материјали со врвен квалитет и дизајнирана за оптимални перформанси и сигурност.

Основните својства

Додатоци на производот