Чекај ЉУБОВНИК Бебе Џвакање Телефон Рано Образование Цртан Филм Симпатична Смешни Играчки Пилешко Симпатична W5X6 Цртан Филм Едукативна Музика Телефонски Израз

Чекај ЉУБОВНИК Бебе Џвакање Телефон Рано Образование Цртан Филм Симпатична Смешни Играчки Пилешко Симпатична W5X6 Цртан Филм Едукативна Музика

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

●Мултифункционален Телефон За Играчки ● овој мобилен телефон за играње за мали деца содржи 13 различни копчиња јасен тон прикажува популарни расаднички рими, музика за пијано, смирувачки сон, плачење и смирување, звучни ефекти на бебето, транспорт, Супер слатки функции како што се препознавање временски услови, препознавање животни, мелодии на телефони, звучни ефекти на камерата, софтверски информации, префрлување режим итн. ●Совршен дизајн детски музички плеер е во целосна согласност со меѓународните стандарди за заштита на слухот на доенчињата. Дури и ако 9 месечно бебе е поставено веднаш до неговото уво за да се јави, нема да му наштети на развојот на слухот на детето, но волуменот е доволно јасен. ●Играчки за учење и Едукација+овој телефон за играње деца е љубезен играчки за учење рано образование,бебето од 6 до 12 месеци е многу љубопитно за сѐ, копчињата во боја , броевите и телефоните со звуци на животни за деца помагаат да се негуваат когнитивните и размислувачките вештини на вашето бебе. Покрај тоа, овие лажни мобилни телефони се исто така многу погодни за 1-3 годишни момчиња и девојчиња. ①Надградба На Јачината На Звукот И Квалитетот На Овој НОВ модел играчка волумен на мобилен телефон волумен во заштита 3-12 месеци слухот на бебето во исто време може да му дозволи на бебето јасно да слуша музика и звук на телефонот за играчки, за да му даде на бебето подобро искуство. ●Мултифункционален Телефон За Играчки ● овој мобилен телефон за играње за мали деца содржи 13 различни копчиња. јасен тон прикажува популарни расаднички рими, музика за пијано, смирувачки сон, плачење и смирување, звучни ефекти на бебето, транспорт, Супер слатки функции како што се препознавање временски услови, препознавање животни, мелодии на телефони, звучни ефекти на камерата, софтверски информации, префрлување режим итн. ●Совршен дизајн детски музички плеер е во целосна согласност со меѓународните стандарди за заштита на слухот на доенчињата. Дури и ако 9 месечно бебе е поставено веднаш до неговото уво за да се јави, нема да му наштети на развојот на слухот на детето, но волуменот е доволно јасен. ●Играчки за учење и Едукација+овој телефон за играње деца е љубезен играчки за учење рано образование,бебето од 6 до 12 месеци е многу љубопитно за сѐ, копчињата во боја , броевите и телефоните со звуци на животни за деца помагаат да се негуваат когнитивните и размислувачките вештини на вашето бебе. Покрај тоа, овие лажни мобилни телефони се исто така многу погодни за 1-3 годишни момчиња и девојчиња. ①Надградба На Јачината На Звукот И Квалитетот На Овој НОВ модел играчка волумен на мобилен телефон волумен во заштита 3-12 месеци слухот на бебето во исто време може да му дозволи на бебето јасно да слуша музика и звук на телефонот за играчки, за да му даде на бебето подобро искуство.

Основните својства

Brand new:
Color:
Blue / Yellow / Pink (optional)
size14*2.5*7cm/5.51*0.98*2.75inch:
This toddler's mobile phone contains 13 different buttons. clear tone depicts popular nursery rhymes, piano music, soothing sleep, crying and soothing, baby sound effects, transportation, Super cute functions such as weather recognition, animal recognition, phone ringtones, camera sound effects, software information, mode switching, etc.:
fully complies with international infant and young children's hearing protection standards. Even if a 9-month-old baby is placed in his ear to make a phone call, will not cause damage to child's hearing development, but volume is clear enough.:
whole body design children's mobile phone, without any small separate parts, babies cannot take out battery by themselves.:
Equipped with hand chewing silicone, which can soothe children's anxiety during teething period.:
Fine workmanship.:
Easy to use.:
Long service life.:
A great gift for kids.:
Package Included:
1pc x Mobile Phone Toy:
Note:
Please allow a little size errors due to manual measurement.:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same. :

Додатоци на производот