3М Талк градежна лента за зачувување 8087CW, 1 ролна, црвена, 72 мм x 50 m, лента за обвивка за засолниште, спојување, запечатување и поправка на бариери за влага, флексибилн?

3М Талк градежна лента за зачувување 8087CW, 1 ролна, црвена, 72 мм x 50 m, лента за обвивка за засолниште, спојување, запечатување

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Разновидна лента за обвивка дизајнирана за засолниште, спојување, запечатување и поправка на материјали што се користат за бариери за влага, и внатре и надвор Се однесува на сите големи обвивки за куќи. BOPP : 3 M's 8087 CS е лента ориентирана полипропилен (BOPP), обложена со агресивно лепило чувствително на акрилен притисок. Врши добро во ладни температури и високи услови на топлина и влажност : Акрилни врски на ладна температура на контакт до различни материјали на температури на температура дури 14 F (-10 C). Температурите на услугата од -40 F до 185 F. ја подобрува ефективноста на изолацијата : прислушување на шевовите помага во намалувањето на инфилтрацијата на воздухот, ја подобрува ефективноста на изолацијата и ги намалува трошоците за греење и ладење. Препорачани апликации : Систем за затворање и запечатувач на цвест на материјали за куќиште и надворешно обвинување, засилување на полиетиленски пареа бариери, поправка на дупки и солзи во надворешните градежни обвивки и засилување на екструдирани производи од пена.

Основните својства

Додатоци на производот