Myboxsuply 24 x 18 x 12 Картонски Кутии за Пакување - 32ект одделение за Испорака &засилувач; Кутии За Подароци-Издржлива И Лесна Кутија За Складирање - Бели Брановидни Кутии П?

Myboxsuply 24 x 18 x 12 Картонски Кутии за Пакување - 32ект одделение за Испорака &засилувач; Кутии За Подароци-Издржлива И Лесна Кутија За

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Совршени Материјали За Движење-Дизајнирани да одговараат на облека, книги, домаќинство, кујна, гаража, подрум, канцелариски материјали и други personal предмети за преместување, испорака, складирање или пакување на мал бизнис Тешки Кутии За Испорака-Држи до 65 килограми (фунти), 32 килограми (фунта) тестирани, сертифицирани и тестирани за да ги исполнат сите барања за складирање, испраќање и товар на една ѕидна кутија. Екстра Големи, Големи, Средни И Мали Кутии-Изработени од непечатен картон, еднослојни брановидни кутии се лесни и цврсти, совршени за куќни датотеки, деловни датотеки и personal предмети за домаќинството. ЛЕСНО ОРГАНИЗИРАЈТЕ и ИДЕНТИФИКУВАЈТЕ : Картонските кутии се совршени за пошта, испорака на мало, пакување подароци. Белите кутии за испорака лесно се означуваат со налепници или се пишуваат директно на кутијата за идентификација на содржината. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ : Едноделни кутии за испорака преклопете заедно за неколку секунди, расклопете ги кутиите и залепете ги шевовите. Доволно силен за пакување и останете организирани. Совршени Материјали За Движење-Дизајнирани да одговараат на облека, книги, домаќинство, кујна, гаража, подрум, канцелариски материјали и други personal предмети за преместување, испорака, складирање или пакување на мал бизнис. Тешки Кутии За Испорака-Држи до 65 килограми (фунти), 32 килограми (фунта) тестирани, сертифицирани и тестирани за да ги исполнат сите барања за складирање, испраќање и товар на една ѕидна кутија.

Основните својства

Додатоци на производот