Плоча за Продолжување на микрофонот, Дизајн Против Лизгање Алуминиумска Легура Ладен Држач За Чевли Елоксирачка Компатибилност Ладен Држач За Чевли За Машински Д?

Плоча за Продолжување на микрофонот, Дизајн Против Лизгање Алуминиумска Легура Ладен Држач За Чевли Елоксирачка Компатибилност Ладен

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Backet има 1/4 инчен завртка инсталирање на монтирање, може компатибилен со различни статив, микрофон, блиц светлина, LED светло и друга опрема Користење на авијациски алуминиумски материјал, прецизна обработка НА ЦПУ, третман на површинска анодна оксидација, цврст лесен и издржлив. Фина изработка, едноставна дизајнирана, лесна за инсталирање и ракување, погодна за употреба. Заградата со повеќе дупки за завртки од 1/4 инчи и еден интерфејс за ладни чевли, може да ги прошири надворешните уреди како што се мобилните телефони и камерите. 1/4 инчен завртка инсталирање монтирање со гумени рампа анти‑пропадна дизајниран, ефикасно спречување на гребење и вибрации. Користење на авијациски алуминиумски материјал, прецизна обработка НА ЦПУ, третман на површинска анодна оксидација, цврст лесен и издржлив. Заградата со повеќе дупки за завртки од 1/4 инчи и еден интерфејс за ладни чевли, може да ги прошири надворешните уреди како што се мобилните телефони и камерите. Backet има 1/4 инчен завртка инсталирање на монтирање, може компатибилен со различни статив, микрофон, блиц светлина, LED светло и друга опрема. 1/4 инчен завртка инсталирање монтирање со гумени рампа анти‑пропадна дизајниран, ефикасно спречување на гребење и вибрации.

Основните својства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cold Shoe Stand
Model:
PT-7
Material:
Aluminum Alloy
Color:
Black
Fitment:
Compatible with Market All Kinds of Tripod, Microphone, Flash Light, LED Light and Other Equipment
Quantity:
1PCS
Weight:
Approx. 53g
Package List:
1 xCold Shoe Stand :

Додатоци на производот