Jardwe 100pcs комплет за распрскувач за прскање во вода за вода за растенија за капење цевки за поддршка автоматско наводнување систем за наводнување систем за наводнув?

Jardwe 100pcs комплет за распрскувач за прскање во вода за вода за растенија за капење цевки за поддршка автоматско наводнување систем за наводнување

Това е достапна
DEN 0.67
Количина на стоки:

Комплет за наводнување на растенија за стаклена градина- Добро за спречување на капење да не се затнат и да ги контролираат на вистинското место Влошење на црево за капење- Држете ги капките за дистрибуција од земјата. Влогови на црево за наводнување капка по капка- погоден за тревник, градина, само растение, цветни леи, градини од зеленчук, градини наводнување, итн. и отпор кон абење и може да работи совршено со текот на некое време. Влога за поддршка на линијата за капење- боја : црна, материјал : пластика, големина : приближно. Список на пакети 100 x карактеристики на фиксна врска - Материјал : Пластичен спреј за наводнување. - Големина : приближно. Вметната врска од 11 x 0,4 x 0,4 см. - Боја : Црна универзална цевка за капење со влогови. - Држете ги капчињата за дистрибуција од цевките за капење со капки. - Помогнете да ја задржите цевката од затнувањето на системот за автоматско наводнување. - Погодно е за тревник, градина, само растение, цветни леи, градини од зеленчук, наводнување на градини, итн. - Поддршка за удел за 4/7 Капки цевки градинарски столб. Опис на описи Bubbler капе погодно за тревник, градина, само растение, цветни леи, градини од зеленчук, наводнување на градини, итн.

Основните својства

Додатоци на производот