48 парчиња златен сребрен сет, комплет за рамни садови од нерѓосувачки челик за 12 вилушки и лажици мат сребрени садови поставени со огледало полиран шуплив модел ра?

48 парчиња златен сребрен сет, комплет за рамни садови од нерѓосувачки челик за 12 вилушки и лажици мат сребрени садови поставени со огледало

Това е достапна
DEN 1.67
Количина на стоки:

[48 парчиња комплет за рамни садови за 12] овој комплет за рамни садови вклучува 12 ножеви за вечера, 12 вилушки за вечера, 12 лажици за вечера и 12 лажици за десерти, Совршен За семејна услуга, комплетот за рамни садови е исто така незаменлива алатка за јадење без разлика дали е за секојдневна употреба или за подготовка на вечери или забави [Висококвалитетен рамен софтвер]рамен софтвер е дизајниран да биде издржлив и целосно безбеден за миење садови. Комплетот за рамни садови е отпорен на ' рѓа, корозија, избледување, избледување и лупење, за да се осигура дека комплетот за рамни садови е издржлив. Соодветна дебелина, соодветна големина и соодветна тежина. Мазниот раб нема да ја повреди устата, рачката е удобна за држење, а рачката е designedономски дизајнирана. [Одлична форма и дизајн]Елегантната симетрија, чистите линии и комплетот за рамни садови можат да бидат совршени со секој предмет за домаќинството. Совршено избалансираните садови се создаваат на таков начин што обезбедуваат прецизно сечење, удобно користење и задоволство од јадење. Паметниот дизајн и вниманието на деталите ќе го подобрат вашето искуство за јадење со додавање на повеќе елеганција и класици на вашата трпеза. [Perfrct за употреба]комплетот за рамни садови е убаво спакуван и совршен за секојдневна семејна употреба, забави, собири, семејни вечери, вечери со свеќи, банкети, Денот на Благодарноста, скари, свадби и други свечени прилики.

Основните својства

Додатоци на производот