Организатор на алатка за напојување Tuenort со 6 држачи за вежбање, организатори на алатки за гаражи и решетка за складирање, монтиран држач за напојување на алатки, мо?

Организатор на алатка за напојување Tuenort со 6 држачи за вежбање, организатори на алатки за гаражи и решетка за складирање, монтиран

Това е достапна
DEN 799.84
Количина на стоки:

【LARGE STORING SPACE】 Dimension of the power tool organizer : 2966"H, Weight : 7. The power tool charging station has 3 layers, 6 drill storage slots, two side design, including two rows на дупки за шрафцигер, низа дупки на клешти, низа полици со дупки за чекан. 】 Оваа решетка за напојување со електрична енергија го користи потрошениот wallиден простор за прикажување и поставување на складирање на алатки за напојување и рачни алатки, трансформирајте го во компактна и ефикасна област, организаторите на гаражата и складирањето ви помагаат да ги задржите сите ваши најчесто користени алатки за проекти уредно организирани и во рамките на Достигнувањето на вашата рака. Тоа е идеална решетка за складирање за електрични алатки во гаража или работилница. 【Отстранлив дизајн и лесен за инсталирање】 Оваа решетка за складирање на комунални услуги е отстранлив дизајн, лесно монтирање со помош Студии за дрвени wallидови. Организатор на алатки Wallид монтирање доаѓа со хардварс вклучени 6 сидра на сув wallид и 6 #10 завртки за главата на тавата, оваа полица за алатки резервирани дупки и други додатоци за инсталација, ве молиме погледнете го прирачникот за инсталација пред да се соберете. Потребни ви се само неколку минути за да соберете одлична решетка за алатки. 【Силен капацитет за носење на оптоварување】 Направено од тешка мерана од челична жица и позлатени и завртки со цинк, оваа полица за држач за вежбање е отпорна на 'рѓа, отпорна на гребење, трајно и мазно, што има животен век на употреба со децении и има дополнителни Ограничување на тешка тежина од 150 килограми кога се монтира во столпчиња, 80 килограми при употреба на wallидни сидра, што има силен капацитет за носење на оптоварување. 【Широк спектар на употреба и совршени подароци】 Едноставните линии и компактен дизајн на овој држач за алатки поставени на wallидови го прават одличен избор за сите шеми за дизајн, организирајте ги сите видови на гаражни работи како што се безжични вежби, станици за полнење, шрафцигери, алатка за тркалање, хардвер . Организаторите и складирањето на полицата што лебдат алатки можат да се обесат на гаража, просторија за алатки, работилница итн.

Основните својства

Material:
Metal Item Weight

Додатоци на производот