Milisten PC Stand 3PCSheadSet Транспарентен решетка за складирање на акрилични контејнери за решетката , глава продавница за отпадоци Алатка за часовници Алатка за слушалки К?

Milisten PC Stand 3PCSheadSet Транспарентен решетка за складирање на акрилични контејнери за решетката , глава продавница за отпадоци Алатка за

Това е достапна
DEN 217.60
Количина на стоки:

акрилик Акрилна слушалка за слушалки : Чувајте ги слушалките надвор од очите и лесни за достигнување, за дома, работа, училиште или кафе. Основа за прикажување на слушалките : Како подарок. Многу добар избор за луѓе кои сакаат музика. Решетка за складирање на слушалки : Едноставен дизајн, мал по големина и светлина во тежина. Има долг сервисен живот. Закачалка за штандови за слушалки : и уникатен моден стил на приказ на слушалките, мода и уникатен. Снимките за слушалки со форма : има одличен ефект врз слушалките. Користете го овој производ на слушалките од абење и гребнатини. Акрилна слушалка за слушалки : Чувајте ги слушалките надвор од очите и лесни за достигнување, за дома, работа, училиште или кафе. Основа за прикажување на слушалките : Како подарок. Многу добар избор за луѓе кои сакаат музика. Решетка за складирање на слушалки : Едноставен дизајн, мал по големина и светлина во тежина. Има долг сервисен живот. Закачалка за штандови за слушалки : и уникатен моден стил на приказ на слушалките, мода и уникатен. Снимките за слушалки со форма : има одличен ефект врз слушалките. Користете го овој производ на слушалките од абење и гребнатини. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на решетката за слушалки- материјал : акрилик. - и уникатен моден стил на приказ на слушалки, мода и уникатен.

Основните својства

Додатоци на производот