Yarnow 4PCS Ratchet Screwteriver Магнетски шрафцигер за шрафцирање 2- In- 1 шрафцигер прилагодлив за шрафцигер за прилагодување на раката за шрафцигер за ракави на рачката на шрафц?

Yarnow 4PCS Ratchet Screwteriver Магнетски шрафцигер за шрафцирање 2- In- 1 шрафцигер прилагодлив за шрафцигер за прилагодување на раката

Това е достапна
DEN 1.33
Количина на стоки:

челик Индустриски шрафцигер за шрафци : Лесен за инсталирање, стабилен и практичен, нема да падне лесно и ќе ви служи добро. Завршен шрафцигер за рачка : ергономски дизајнирани рачки што не се лизгаат се посоодветни за облиците на рацете и можат брзо и лесно да ги завршат задачите. Ракувајте со комплет за шрафцигер : разумен дизајн, висока цврстина, професионална и, е добра алтернатива. Шрафцигер со двојна глава : Има широк спектар на употреба и е практичен додаток за механичко одржување, расклопување и склопување на домаќинствата и електронско склопување. Слотиран шрафцигер : разумен дизајн, висока цврстина, професионална и издржлива, е добра алтернатива. Индустриски шрафцигер за шрафци : Лесен за инсталирање, стабилен и практичен, нема да падне лесно и ќе ви служи добро. Завршен шрафцигер за рачка : ергономски дизајнирани рачки што не се лизгаат се посоодветни за облиците на рацете и можат брзо и лесно да ги завршат задачите. Ракувајте со комплет за шрафцигер : разумен дизајн, висока цврстина, професионална и, е добра алтернатива. Шрафцигер со двојна глава : Има широк спектар на употреба и е практичен додаток за механичко одржување, расклопување и склопување на домаќинствата и електронско склопување. Слотиран шрафцигер : разумен дизајн, висока цврстина, професионална и издржлива, е добра алтернатива. Пакетот вклучува 4 X Screwderivers карактеристики - внимателно изработениот сет на шрафцигер е тежок, отпорен на абење и има одличен индустриски шрафцигер за отпорност на отпорност.

Основните својства

Додатоци на производот