DTTO За Нов Ipad Air 5-Ти / 4-Та Генерација Случај 2022/2020 Со Држач За Моливи, Премиум Кожен Деловен Фолио Држач За Држач Со Калено Стакло Заштитник на Екранот &засилувач; Рамк?

DTTO За Нов Ipad Air 5-Ти / 4-Та Генерација Случај 2022/2020 Со Држач За Моливи, Премиум Кожен Деловен Фолио Држач За Држач Со Калено Стакло Заштитник

Това е достапна
DEN 1.00
Количина на стоки:

Компатибилни Уреди-Дизајнирани За apple i Pad Air 5/i Pad Air 4 109" таблет 2022/2020 порака. Не е компатибилен со било кој друг ipad модел. Премиум Материјал-Изработен од премиум синтетичка кожа за изглед и облога од микрофибер, наменета за секојдневниот живот, заштита од лизгање и паѓање. Држач за молив за јаболка-вграден држач за молив поддржува магнетно спарување и полнење со молив од 2 Генерал, лесен за носење и избегнувајте губење (Забелешка : Моливот Од Јаболко НЕ Е Вклучен). Мултифункционален-Вграден кожен ремен за раце (операција со една рака), надворешна прилагодлива еластична лента. Карактеристики преден џеб за картички за документи за чување белешки, готовина, картички. 9ч калено стакло-Изработено од суровини од калено стакло со висока цврстина, ефикасно спречува гребење и надворешно влијание, подобро го штити вашиот рамен екран од фрагментација. Компатибилни Уреди-Дизајнирани За apple i Pad Air 5/i Pad Air 4 10.9" таблет 2022/2020 порака. Не е компатибилен со било кој друг ipad модел. Премиум Материјал-Изработен од премиум синтетичка кожа за изглед и облога од микрофибер, наменета за секојдневниот живот, заштита од лизгање и паѓање. Држач за молив за јаболка-вграден држач за молив поддржува магнетно спарување и полнење со молив од 2 Генерал, лесен за носење и избегнувајте губење (Забелешка : Моливот Од Јаболко НЕ Е Вклучен).

Основните својства

Додатоци на производот