Адаптер за леќи за леќи за автоматско продолжение на цевката за автоматски фокус AF-L AF Macro Extension Lens Поддршка TTL и AE компатибилни со Leica SL/SL2/T/TL/TL2/LUMIX S1/S1R/S1H/SIGMA FP L-MOUNT каме?

Адаптер за леќи за леќи за автоматско продолжение на цевката за автоматски фокус AF-L AF Macro Extension Lens Поддршка TTL и AE компатибилни со

Това е достапна
DEN 832.00
Количина на стоки:

Професионална макро-екстензивна цевка за прстени : Viltrox DG-L Extension Tube совршено поддржува функции на автофокус, TTL и AE; Без разлика дали сте аматерски фотограф или професионален фотограф, можете да ја исполните јасноста на вашите барања за макро фотографија Широка компатибилност : Сетот за проширување на цевката за автоматско леќи Viltrox DG-L е специјално дизајниран за Leica SL/SL2/T/TL/TL2/LUMIX S1/S1 R/S1 H/SIGMA FP L-MOUNT камери и леќи. Автоматски фокус : Тоа е со електронски контакти, што го прави поддршка за автоматско фокусирање, автоматска изложеност, итн. Ви овозможува да ги користите сите режими на снимање на камерата, потребна е компензација на изложеност. Егзиф Преносот на сигналот : изградени -во метални електронски контакти, поддршка на мерење TTL и режим AE; може да пренесува информации како што се отвор, бленда, ISO и многу повеќе. 3 различни комбинации : Две различни прстени за адаптер за леќи за макро продолжение, вклучително и 12мм и 24мм, можат да се користат одделно (12мм/24мм) или во комбинација (12мм 24мм), за различни фокусни должини, исполнете го вашиот избор за различните опсези на макро снимање . На Вилтрокс, ние навистина веруваме дека сите се професионален фотограф и заслужуваат подобар живот. Започна да развива и произведува додатоци за камера во 2009 година, Вилтрокс е сеопфатно претпријатие за фотографска опрема што интегрираше развој на производи, производство на дизајн и продажба. Вилтрокс има за цел да стане прв избор кај производителите на опрема за фотографија. Пријателско искуство за купување.

Основните својства

Lightweight design Material:
Metal(Mount)/ABS(Body) Perfect coupling with TTL.AE Metering Use Individually or Combined Length of tube

Додатоци на производот