Прочистувач На Вода со обратна Осмоза, Систем За Филтрирање Без Резервоари, 400 Литри Дневно, 1,5: 1 Чист за Отпад, Двојна Излезна Славина,Композитни И РО Филтри, Бела

Прочистувач На Вода со обратна Осмоза, Систем За Филтрирање Без Резервоари, 400 Литри Дневно, 1,5: 1 Чист за Отпад, Двојна Излезна Славина,Композитни

Това е достапна
DEN 1040.00
Количина на стоки:

АВТОМАТСКО ИСПИРАЊЕ По стартувањето, ќе се исплакне автоматски; Автоматското испирање исто така ќе се изврши по работа 3 часа; Кога сте далеку од дома долго време, има време за перење кога сте во мирување 72 часа, што може да спречи секундарно загадување. АКУСТИЧНО НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА. Поради уникатната динамика на материјалите за звучна изолација, губењето на енергија во линеарното ширење на звучните бранови е помало од фреквенцијата на звучните бранови, намалувајќи ги турбуленциите и дополнително намалувајќи ја бучавата од работата на машината. УРЕД ЗА ОДВОЈУВАЊЕ ВОДА И ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА . Производот е опремен со надворешен уред за заштита од истекување вода, кој автоматски застанува и ја прекинува струјата кога ќе дојде до истекување на вода; се вклопува во едноделниот калап за обликување со вбризгување, така што внатрешниот притисок во машината е избалансиран и машината е издржлива. ИНТЕГРИРАН ДИЗАЈН НА ДВОЕН ИЗЛЕЗ. Славината е интегрирана излезна славина, едната страна е чиста вода за пиење, а другата е чиста вода за живеење; 132° навален излив подобро одговара на зглобот; се користи позлата отпорна на абење со висока јачина, прекинувачот може да се користи 500.000 пати без оштетување. АВТОМАТСКО ИСПИРАЊЕ .По стартувањето, ќе се исплакне автоматски; Автоматското испирање исто така ќе се изврши по работа 3 часа; Кога сте далеку од дома долго време, има време за перење кога сте во мирување 72 часа, што може да спречи секундарно загадување. АКУСТИЧНО НАМАЛУВАЊЕ НА БУЧАВАТА. Поради уникатната динамика на материјалите за звучна изолација, губењето на енергија во линеарното ширење на звучните бранови е помало од фреквенцијата на звучните бранови, намалувајќи ги турбуленциите и дополнително намалувајќи ја бучавата од работата на машината.

Основните својства

Додатоци на производот