Џојлеоп Мини Силиконски Случај за iPhone 13 Pro Max 6.7, Цртан Филм Покрие Уникатен Kawaii Забава Смешно Симпатична Кул Дизајнер Fashionетски Мода Стилски Случаи За Девојки Момчи?

Џојлеоп Мини Силиконски Случај за iPhone 13 Pro Max 6.7, Цртан Филм Покрие Уникатен Kawaii Забава Смешно Симпатична Кул Дизајнер Fashionетски

Това е достапна
DEN 191.84
Количина на стоки:

Прекрасна форма : како што можете да видите, ова е многу симпатична и практична футрола за телефон, уникатна и стилскаКуќиштето на i Phone може многу добро да го заштити вашиот телефон, што не е лесно да се скрши, а во исто време да направи вашиот i Phone да изгледа многу карактеристично. Можете исто така да го подарите на вашето семејство или пријатели, и тие ќе го сакаат многу. Специјален материјал : овој случај е изработен од висококвалитетен Силикон, мек и лесен и удобен на допир. Совршено одговара за вашиот i Phone 13 Pro Max 6.7", лесен за расклопување.Дното на портата за полнење ви овозможува да го наполните вашиот i Phone без да го извлечете заштитниот случај. Сеопфатна заштита : овој случај го штити вашиот i Phone 13 Pro Max 6.7 " па затоа што е отпорен на удари, против гребење.Ако случајот стане валкан по долготрајна употреба, можете да го избришете со влажно бришење.Не е лесно да се покаже валкано. Модерен дизајн : моделот на оваа телефонска кутија е многу симпатичен и популарен, а стилскиот дизајн во комбинација со моделот го прави куќиштето на телефонот да изгледа привлечно како целина.Таквата карактеристична футрола за телефон не само што може да го заштити телефонот долго време, туку и да ве направи среќни. Нашата услуга : Ако имате какви било прашања или не сте задоволни со нашите производи, можете да не известите и ние ќе ви помогнеме веднаш. Прекрасна форма : како што можете да видите, ова е многу симпатична и практична футрола за телефон, уникатна и стилска.Куќиштето на i Phone може многу добро да го заштити вашиот телефон, што не е лесно да се скрши, а во исто време да направи вашиот i Phone да изгледа многу карактеристично. Можете исто така да го подарите на вашето семејство или пријатели, и тие ќе го сакаат многу.

Основните својства

Додатоци на производот