Канти за Складирање облека Со Цврста Рамка Што Се Преклопува И Рачки за Носење,Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира За Организатори На Полици За Плакари За ?

Канти за Складирање облека Со Цврста Рамка Што Се Преклопува И Рачки за Носење,Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира За Организатори

Това е достапна
DEN 414.88
Количина на стоки:

ПАМЕТНИ КАНТИ за СКЛАДИРАЊЕ - Силна оксфордска ткаенина со цврста поддршка од челична рамка, 2 патенти(странични и горни) за лесен пристап,страничен мал винил џеб за етикетирање и две рачки за liftingIt доаѓа срамнети со земја,што е одлично за складирање и преносливост, додека е супер лесно да се постави, само турнете ги страните на своето место и сето тоа е поставено. СУПЕР ЛЕСНИ КЕСИ ЗА ПРИСТАП-патентите одозгора и напред овозможуваат пристап од две страни, а јасниот преден голем прозорец ви овозможува на прв поглед да видите што има внатре и лесно да пристапите додека сте наредени. НАРЕДЕНИ ПРЕКЛОПЛИВИ ИЗДРЖЛИВИ, ПРАКТИЧНИ-Коцките за Складирање се стабилни за редење една врз друга, пригодни за движење за да можете да видите што има во корпата, жичаната потпора ја држи својата форма, внатрешната цврста рамка ја одржува цврста и квадратна.Само поп во металната рамка за да ги инсталирате коцките. ЕДНОСТАВЕН ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН-Цврста, но мала тежина, и тие одговараат на добра количина. предните патенти се отвораат за да можете да пристапите до содржината додека е зачувана во горниот дел од плакарот или полицата. Обликот на кутијата за складирање едноставно изгледа поуредно, многу попривлечно и попрактично од тешките пластични канти за складирање.

Основните својства

Додатоци на производот