Вемун 2 Комплети Фото Рамка Држач За Фотографии Штанд За Држач Десктоп Декор Декорација На Биро Рустикална Рамка За Фотографии Рамки За Слики Биро Рамки За Фотогра?

Вемун 2 Комплети Фото Рамка Држач За Фотографии Штанд За Држач Десктоп Декор Декорација На Биро Рустикална Рамка За Фотографии Рамки За Слики

Това е достапна
DEN 325.76
Количина на стоки:

СВАДБЕНИ УКРАСИ високи трошоци-перформанси, можете да го добиете нашиот производ на многу разумно ГРОЗДОБЕР ДЕКОР Нашите држачи за фотографии се изградени цврсти за да ги зачуваат вашите слики, да спречат оштетување и да се осигураат дека ќе останат безбедни. СВАДБА рамка овој јасен и јасен држач за знаци од дрво и акрилик има одлична издржливост, не е лесен за кршење, силен и издржлив. ГРОЗДОБЕР РАМКА можете да ги ставите вашите омилени фотографии или комеморативни сертификати за заштита на вашите фотографии. БИРО ТОПЕР добриот материјал е , толку посилен, повеќе и има работен век. СВАДБЕНИ УКРАСИ високи трошоци-перформанси, можете да го добиете нашиот производ на многу разумно. ГРОЗДОБЕР ДЕКОР Нашите држачи за фотографии се изградени цврсти за да ги зачуваат вашите слики, да спречат оштетување и да се осигураат дека ќе останат безбедни. СВАДБА рамка овој јасен и јасен држач за знаци од дрво и акрилик има одлична издржливост, не е лесен за кршење, силен и издржлив. ГРОЗДОБЕР РАМКА можете да ги ставите вашите омилени фотографии или комеморативни сертификати за заштита на вашите фотографии. БИРО ТОПЕР добриот материјал е , толку посилен, повеќе и има работен век. Пакетот Вклучува 2 х дрвени основи 4 х Акрилни плочи Карактеристики-Големина : Околу 16, 00Х11, 00Х4, 50см/6, 29Х4, 32Х1 Рамки За Слики За Канцеларија. - Боја : како што е прикажано Рамка За Акрилен сертификат-Материјал : Дрво, акрилни квадратни рамки за слики-овој јасен и јасен држач за дрво и акрилен знак има одлична издржливост, не е лесен за кршење, силен и издржлив Декор На Домот. - Висока транспарентност, добар ефект на прикажување и замена на содржината.

Основните својства

Додатоци на производот