Grономски Графитен Молив-Стабило Еасиграф-Левак-Пакет од 6-Розова-ХБ

Grономски Графитен Молив-Стабило Еасиграф-Левак-Пакет од 6-Розова-ХБ

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Одобрени Од Наставниците *во испитувањата на корисниците во ВЕЛИКА БРИТАНИЈА 95% од наставниците ја одобрија употребата НА Моливи Стабило Еасиграф и Стабило Леснооригинални пенкала во нивните училишта Првиот Ergономски Ролери особено дизајниран за левичари или десничари. Три под зафат зона направена од материјал што не се лизга. Опуштеното држење спречува замор и болка во мускулите додека пишувате. Лесно, удобно ракување значи уреден и уреден ракопис-не се размачкува или гребе.Секое полнење има нов врв што го прави исклучително лесен за полнење без неред. Одобрени Од Наставниците *во испитувањата на корисниците во ВЕЛИКА БРИТАНИЈА 95% од наставниците ја одобрија употребата НА Моливи Стабило Еасиграф и Стабило Леснооригинални пенкала во нивните училишта. Првиот Ergономски Ролери особено дизајниран за левичари или десничари. Три под зафат зона направена од материјал што не се лизга. Опуштеното држење спречува замор и болка во мускулите додека пишувате. Лесно, удобно ракување значи уреден и уреден ракопис-не се размачкува или гребе.Секое полнење има нов врв што го прави исклучително лесен за полнење без неред. Стабило Еасиграф е првиот pономски молив за ракопис одобрен од наставниците ВО ВЕЛИКА британија, специјално дизајниран за левичари или десничари за да се осигура дека точниот стисок се наоѓа од самиот почеток. Триаголната форма и калапите за држење што не се лизгаат обезбедуваат опуштено држење на телото. Тоа е задолжително за секое дете кое започнува да учи да пишува патека и во секоја кутија со моливи.

Основните својства

Додатоци на производот