Јојофуни Подароци За Бебиња 50 парчиња Пол Откриваат Торби За Подароци, Торби За Подароци, Игри За Откривање Пол, Забава За Туширање За Бебиња Омилени Торби За Подар?

Јојофуни Подароци За Бебиња 50 парчиња Пол Откриваат Торби За Подароци, Торби За Подароци, Игри За Откривање Пол, Забава За Туширање За

Това е достапна
DEN 0.33
Количина на стоки:

Пластика МАТЕРИЈАЛ - овие пластични кеси за подароци се изработени од врвен пластичен материјал, лесен и еднократно. ПАРТИСКИ ТРЕТИРААТ КЕСИ-доаѓа со рачки за лесна употреба и носење, што ви носи многу погодност. ТОРБИ ЗА ПОДАРОЦИ-Одлични За одржување забави или мали подароци чоколади, бонбони, подароци, закуски и многу повеќе. РОДОВИТЕ ОТКРИВААТ ПОДАРОЦИ-Гостите ќе сакаат да одлучуваат за тимско момче или тимска девојка пред да го откриете големото изненадување. КЕСИ ЗА БОНБОНИ ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ПОЛОТ-торбите за подароци за откривање На Полот се совршен избор за забава за откривање на полот, забава за момчиња или девојчиња. МАТЕРИЈАЛ - овие пластични кеси за подароци се изработени од врвен пластичен материјал, лесен и еднократно. ПАРТИСКИ ТРЕТИРААТ КЕСИ-доаѓа со рачки за лесна употреба и носење, што ви носи многу погодност. ТОРБИ ЗА ПОДАРОЦИ-Одлични За одржување забави или мали подароци чоколади, бонбони, подароци, закуски и многу повеќе. РОДОВИТЕ ОТКРИВААТ ПОДАРОЦИ-Гостите ќе сакаат да одлучуваат за тимско момче или тимска девојка пред да го откриете големото изненадување. КЕСИ ЗА БОНБОНИ ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ПОЛОТ-торбите за подароци за откривање На Полот се совршен избор за забава за откривање на полот, забава за момчиња или девојчиња.

Основните својства

Додатоци на производот