Оем Портал 6912Б22006А Светилка ЗА ПРОЕКТОРОТ ХД - 16н Н

Оем Портал 6912Б22006А Светилка ЗА ПРОЕКТОРОТ ХД - 16н Н

Това е достапна
DEN 3.00
Количина на стоки:

Производителот Дел Број : 60 Проектор Светилка LG RD-JT30 RD-JT31 RD-JT32 RD-JT33 Ben Q 60. Дел Број : 7004579 & 6912Б22006А. Проекторска Ламба LG RD-JT30 RD-JT31 RD-JT32 RD-JT33 Ben Q 60. CG1 Gateway 205 Опис На ПРОИЗВОДОТ Светилка и Домување За Gateway 205 и LG RD-JT30, RD-JT31, RD-JT32, RD-JT33 проектори. Производителот Дел Број : 60. CL1 Дел Број : 7004579 6912 B22006 A) UPC : 8 27103 01270 5 Светилка Часа : 2000 Лумени Моќност : 150 W.

Основните својства

Додатоци на производот